Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már, hogy erről az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy erről az oldalról jöttetek össze valakivel; illetve bevállalnátok-e egy ilyet? (20F)

Figyelt kérdés

2023. okt. 9. 01:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Volt,és ez a kérdés is.

És mindegyiknek ugyan az lesz az eredménye.... gyakorlatilag dugás reklám :D

30L

2023. okt. 9. 09:02
 12/23 anonim ***** válasza:
94%
#11 tényleg képes voltál innen összejönni egy kockával nőként? Húha.. nagy a gond akkor
2023. okt. 9. 09:09
 13/23 anonim ***** válasza:
75%

Itt ismertem meg a feleségemet.

"Nem jött be a gyk, többet nem is akarok itt próbálkozni."

Ez itt, talán meglepőt mondok, de nem társkereső oldal, ha esetleg rosszul értelmezted a funkcióját. Ha ezért regisztráltál, akkor ne lepődj meg, hogy csalódtál benne. Vannak direkt ilyen felületek.

2023. okt. 9. 09:43
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

#12...nem kocka volt. Csak úgy mint én néha felnézett :)

Ez pont egyszerre történt és beszélgettünk, majd facen is...aztán dugtunk :)

Volt vagy 10éve ez a dolog :D

Nem tudom miért olyan nagy tabu ez, semmivel se másabb mint bárhol máshol összejönni :)

2023. okt. 9. 09:49
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék házas, bevállalnám. Meg is van kivel.
2023. okt. 9. 13:55
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én egy nővel leveleztem keveset. Ő értelmesnek tűnt és később is megtaláltam még egyszer egy témával kapcsolatban.

Sajnos az ország két külön felén vagyunk és ritkásan járok felé, de lehet meghívom egy italra, ha arra lesz dolgom.

Akár alkalmira, akár komolyabbra akartok összejönni amúgy szerintem csak az embereken múlik a dolog. Én még nem érzékeltem, hogy olyan borzalmas lenne a helyzet, ahogy lefestik, de nem beszélgettem még sokakkal innen.

Azt értem, hogy nem társkereső az oldal, de ha esetleg a beszélgetés, levélváltás alapján tetszik egymásnak két ember, vagy csak szexet keresnének és mindkettőnek oké, akkor hajrá. Nem látom miért rosszabb itt összejönni, vagy facen, vagy Tinderen.

2023. okt. 9. 15:12
 17/23 anonim ***** válasza:
83%

Én arra céloztam az adott válaszolónak, hogy amennyiben "csalódott" az oldalban, mert "nem lehet összejönni itt senkivel", akkor rosszul értelmezi az oldal funkcióját.

2023. okt. 9. 15:27
 18/23 anonim ***** válasza:
76%
Nem volt még de vállalnám.19/N
2023. okt. 15. 16:17
 19/23 anonim ***** válasza:
Volt mar ilyen korabban is... 😉 28/F
2023. okt. 16. 11:44
 20/23 NTBS ***** válasza:

Meg nem.Sok emberrel próbálok beszélgetni, de nehéz.

Se igény, se idő nincs rá a túloldalon.

2023. okt. 22. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!