Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Mennyire fontos a nyalás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Mennyire fontos a nyalás?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, h számotokra elsődleges szexnél h kinyaljon a párotok, vagy megbagytok anélkül is, és a behatolásos rész a legfontosabb, és elengedhetetlen?

2023. nov. 10. 10:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%

Számomra nagyon fontos. Ez nélkül nem szex a szex.

Persze, most hosszútávú a kapcsolat így kicsit másabb. Van hogy csak egy gyors nyalás van, vagy gyors szopás, méggyorsabb dugás.

2023. nov. 10. 10:57
 2/16 anonim ***** válasza:
60%

Több negatív élményem is volt nyalással kapcsolatban úgyhogy nekem nem fontos.

Benedvesedni, vagy valami plusszt a szexbe vinni oké, de amikor elhelyezkedik alattam hogy "na most addig nyalok amíg elnem élvezel" azt nem szeretem

2023. nov. 10. 10:59
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Nekem nagyon fontos. Eleve jobban szeretem az orált (kölcsönösen), mint amikor behatolás van. Persze az is jólesik, de önmagában kevés.
2023. nov. 10. 11:17
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

Eléggé fontos, hisz úgy tudok ellazulni. Sok kapcsolatban nem kaptam, én pedig szoptam rendesen. 😅

Azoknak a kapcsolatoknak hamar vége is lett. :)

2023. nov. 10. 11:19
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
Ha a partnerem figyel rá, hogy anélkül is elmenjek, akkor nem "muszáj", de ha csak az van, hogy berakja és csinálja amíg elmegy, akkor utána szeretném, hogy ennyivel rásegítsen, hogy ne csak neki legyen jó. De alapjáraton szerintem a szexben nincs olyan, hogy muszáj valamit, ha éppen nincs kedve hozzá, akkor se fogom leharapni a fejét, hogy demárpedigazérzis.
2023. nov. 10. 11:19
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon fontos nekem. A kölcsönösség fontos.
2023. nov. 10. 11:29
 7/16 anonim ***** válasza:
26%
Szóval csak a "nagyon fontos" a jó válasz értem. Így biztos valós statisztikát kapsz :D
2023. nov. 10. 12:11
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Fontos az IS - ne csak nyalni tudjon, hanem dugni is.
2023. nov. 10. 12:12
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

7es, te ezt miért írtad? Hol láttál erre utaló jeleket? Mindenki válasza egyformán jó, akkor is ha imadja ha nyalják, és akkor is ha nem.

2023. nov. 10. 12:47
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Hol az erre utaló jel? A jobb sarkokban melyik választ hogy pontozták
2023. nov. 10. 13:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!