Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha választani kellene, melyik telt nővel feküdnétek le?
"kötelező" választani valakit, ha mást nem, a legkevésbé rosszat számotokra.
A) [link]
B) [link]
C) [link]
Csak a linkelt képek alapján döntsetek kérlek.
11.
Szóval nem érted a kérdést. 👍
C, B, A
Ha csak egyet lehet, akkor C
Bálnák...nem is értem hogy fizikailag hogyan lehet ezeket megb*szni. Hiába a sajnálkozás meg a hüledezés, hogy ki mennyire bántja őket, tipikusan azok az elkorcsosult selejtes retkek ezek, akiknek azt mondogatta valami 45 kilós barátnőjük két BigMac között, hogy fogadják el magukat. Saját döntés, ilyen genetika nincs, legalábbis úgy biztos nincs, hogy ne tudjanak tenni ellene.
Vicc.
17.
Ismeretlenül és tudatlanul ítélkezel, na ez a vicc.
Mindegy ki mekkora és hogy néz ki, megalázni őket nem kell. Mindegy mivel magyarázod és milyen arogánsan de egy értelmes ember nem aláz meg mást.
Lehet neked elképzelheteglen de mindenkinek ma tetszik. Engem PL. Nagyontaszit az a stílus amit képviselsz, de lehet valakinek bejön.
Ne gyerekeskedjünk, egy felnőtt ember ezt tudja.
Majd te nyilván eldontod kinek mi tetszik és ki a normalis.
Mit vársz tőlük? Ki se lépjenek az utcára max nyakik begombolkozva csak azért mert neked nem tetszik?
Nem kéne magyarázni hogy mennyi mindentől lehet valaki túlsúlyos, betegség, különböző gyógyszerek használata, vagy szimplán csak rossz étrend.
Sőt a stressz és a depresszió is kiváltó oka lehet. Ha megalazod, porba tiprod csak rontasz a helyzeten de gondolom ez téged nem érdekel mert szeretsz bele rugni másokba.
Nem lepődtem meg hogy homofob is vagy.
Jelentettem a válaszodat mert nem normálisan hogy alázod az embereket és terjeszted a hülyeségek. Ez a stílus mindennek a legalja.
Nem mondtam, hogy bújjanak el, vagy zárkózzanak be. A melegeknek sem kell. Lehetsz meleg az utcán is, ugyanúgy, ahogy lehetsz kövér is. De ne promózuk már, hogy ez a normális, mert krvára nem az. Ilyen szinten nem hízik el senki pusztán egészségügyi okok miatt. Így csak az hízik el, aki lusta és/vagy "elfogadja magát, mert így is szép". Ugyan kérlek.
A te fajtád miatt létezik a férfi/női nemeken kívül a sok más kitalált baromság is. Az LMBTQ és a woke fszság is. De jelentgess csak, törölhetik a kommentemet, kit érdekel :D 2023-ban úgyis ez a divat. Ha olyat mondasz, vagy írsz, ami köztudottan elfogadott tény, de néhány korcsnak bántó, akkor te vagy a szar :D
Fel kéne nőni és használni kéne az agyadat neked is gondolkodásra meg tisztán látásra ahelyett, hogy egy moszat szintjén küzdesz az életbenmaradásért napról napra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!