Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sötétebb hajó pasiknak jobban bejönnek a szőke csajok?
Figyelt kérdés
Fekete vagy sötétbarna hajú pasikra gondolok.2024. máj. 27. 09:31
1/11 A kérdező kommentje:
*hajú -elírta a telefon
2024. máj. 27. 09:32
2/11 anonim 

válasza:

Nem.
Lehet hajszintől függetlenül nagyon jó csaj vagy nagyon rossz is....
Ez csak egy elképesztően apró részlet, nem ezen múlik hogy vki bejön vagy sem
4/11 anonim 

válasza:

Nekem nagyon bejön, ha egy csaj természetes szőke..
5/11 anonim 

válasza:

Barna hajú pasi vagyok, és a barna v fekete hajú lanyok jönnek be igazán. Persze a szőke haj nem kizáró ok.
6/11 anonim 

válasza:

A pasik többségének jobban bejönnek a szőkék.
7/11 anonim 

válasza:

Ha 80 kg-os dömper, akkor nem.
Ha egész jó testű (akár alacsony, akár magas, nem túl sovány, nem is túlsúlyos), ápolt, akkor igen.
8/11 anonim 

válasza:

Csak szőkék jönnek be,sötétbarna a hajam :)
9/11 anonim 

válasza:

Fekete hajam van, de már őszül. A szőkék és a természetes vörösek jönnek be legjobban :)
32F
10/11 anonim 

válasza:

Szőke kisfiúból barna hajú felnőtt lett belőlem. Nekem a barna/fekete hajú nők tetszenek a legjobbam. Az sem zavar, ha kreol bőrűek.
A szőke, vörös lányok is tetszenek, de a barnák/feketék jobban.
Ami leginkább távol áll tőlem, azok a természetellenes színek. (Kék, piros, pink, zöld, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!