Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Thai masszázs során ha feláll az gáz?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem gáz, sőt gyakran kiprovokálják,ilyenkor jönni fog a kérdés hagy szeretnél e egy kis kézimunkát, próbáld ki, jó lesz. Ha meg nem mond semmit vagy fel sem ál, akkor annyi....
Semmi semmi gáz.
Én egyszer nagyon fáztam így nem állt fel, de felajánlotta, éltem a lehetőséggel, konkrétan erekcio nélkül élveztem hatalmasat, a herèm alatt masszírozott meg elképesztő módon, nem nyúlt be a fenekembe.
Kapcsolódó kérdések:
Veletek esett már meg?
Ma megyek és már ahogy rágondolok hogy maszírozzák a lábam tuti hogy fel fog állni, mit tegyek?
Hason még oké, de amikor megfordulok, akkor is áll a bré. Házas vagyok, előtte kis is verem .. nektek előfordul az ilyen?
Youtubeon meg sok helyen lattam olyat hogy full puceran van a csavo csak egy torolkozo van teritve a farkara es a férfi masszor ahogy maszirozza a combját akkor feláll a farka nagyon. Akkor most hogyha egy heteró férfit maszíroz egy masik férfi az normális ha feláll...
Mi az amitől abszolút beindul és nagyon élvezi? Milyen mozdulatok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!