Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális, hogy az éjszakai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy az éjszakai álmomra gondolva vertem ki reggel?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy sétáltam az egyik lány osztálytársam mellett, és séta közben a kezemmel átkaroltam a nyakán (mint a haverok szokták), majd ugyanazzal a kezemmel elkezdtem fogni a (nagyon formás) mellét.

Csak ennyi történt, de mivel még reggel is emlékeztem arra, hogy milyen jó tapintása volt a cicijének, ezért kevertem rá gondolva.

Amúgy ez már sokadik alkalom volt, hogy rá maszturbáltam, mert nagyon jó teste van a csajnak.

márc. 29. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Nem
márc. 29. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Tizenevesen normalis.
márc. 29. 20:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a #3-nak az egyetlen normális választ.
márc. 29. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Szivesen. Sok a bunko errefele.
márc. 29. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
7%

Hát az elég bunkó aki ilyen kérdésre akar válaszolni.

EZ nem kérdés csak egy idétlen nyavalygás.

SZóval 3. 5. bunkók vagytok.

márc. 29. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Arra vered, amire csak akarod.
márc. 29. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tinédzserként belefér. Próbálj tenni érte, h vágyaid ne csak álmok maradjanak! Sok sikert!
márc. 30. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!