Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kisebb pénisszel mi értelme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisebb pénisszel mi értelme edzeni ha az illető csak a csajozás miatt akar izmot építeni?

Figyelt kérdés

Ez a videó tökéletes példa, hogy önmagában nem elég az izmos alkat hanem kell hozzá a +185-ös magasság és nagy farok is ami ennél a srácnál fixen megvan:

www.youtube.com/shorts/BisS8yHUPYE

Ellenben az internet tele van olyan videókkal/írásokkal amelyekben a nők kijelentik, hogy a férfi 6 feet-nél (+180) kezdődik illetve átlagon felüli pénisz jelenti náluk a beugrót.

És akkor a jóképűségről nem is beszéltem.

Sokan akkor miért hiszik, hogy a kondizás egyből pu**imágnest jelent?

márc. 30. 22:31
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Kis pénisszel nincs értelme edzeni, ha csak a csajozás a cél. A nők bunkók és nem tudják elfogadni, hogy kicsi a dákó.
márc. 30. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Már megint mi ez a provokáló kérdés? És ha a lányok 10 százalékának bejön az átlag magas átlagos pénisz, de kicsit fittebb test? Akkor máris előnyben van attól, aki az átlag magassága és átlagos farka mellett még cipel 25 kiló felesleget nem? Nem pont egy nagyfarkú magas csávónak felesleges edzeni, mert a nők csak a magasságot és a farokméretet nézik? Unokatesóm mondta, aki focizott, hogy volt egy csávó, akinek nagyon kicsi farka volt, zuhanyzóban nagyo nfeltűnő volt, hogy neki a legkisebb és nem is magas, de már középsuliban volt több szép barátnője. A lányok nem csak ezt nézik, nem kell lealázni minden második kérdésben az átlagos férfiakat. Ennyi erővel a kis mellű nők is mit akarnak pasit, mikor minden férfi azokért a lányokért vannak oda, akik amellett, hogy vékonyak még nagy mellük is van? Nagyon fáradztóak már ezek a kérdések.
márc. 31. 00:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Méret komplexussal tényleg érdemesebb pszichológushoz járni, mint edzőterembe.
márc. 31. 03:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Végülis nekem csak kb 10 közeli férfi ismerősöm van aki 170 alatti és mindegyiknek több kapcsolata volt, és van is. Egyik unokatesóm aki 167cm és 178cm barátnője van 6 éve. Farkukat nem tudom mekkora.
márc. 31. 11:29
 5/9 anonim ***** válasza:
98%
A kérdező honnan tudja, hogy a videón szereplős srácnak nagy a farka??🤔
márc. 31. 12:42
 6/9 A kérdező kommentje:

#5: Onnan tudom hogy megnéztem a saját magam által linkelt videót és látszik, hogy úgy feszül a boxerje, hogy majd szétszakad. És mivel a csávó majd 2 méter így az is evidens, hogy nem optikailag tűnik nagynak, hanem objektíven is az.

[link]

De ezek szerint lehet meg se nézted a videót ami a kérdésem lényege.

márc. 31. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6.

Es ha pont a video miatt ki volt tömve??

márc. 31. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Így nincs értelme. Én magam miatt edzek.
ápr. 5. 14:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak a csajozásért ne kezdj gyúrni, mert csalódás fog érni...
ápr. 5. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!