Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Swinger club egy solo hölgy esetében?
32 éves nő vagyok. Àpolt és igényes magamra. Sosem voltam mèg swinger clubba de szívesen ellàtogatnék egyszer mindenképp.
Viszont hasban picit erősebb vagyok ami kicsit gàtol a döntésben. Kedves, mosolygós és mások által csinosnak mondott nő vagyok. Mégis félek, hogy ha egyedül érkeznék akkor nem tudnék társalogni stb. Hogy kell elképzelni itt egy ismerkedést?

Odamegy hozzád, köszön, s érdeklődést mutat. Te döntesz: válaszolsz vagy sem.
Nem tudom, mit keresel ott, de ha írsz, beszélgethetünk.
48/F

Mindegyik klub másban erősebb de egyedülálló nőként mindenhol számíthatsz sikerre.
Próbáld meg az adott klubbok fórumait olvasni és látni fogod hogy az alkat nem lesz gond (maximum az érdeklődők férfiaké).
Az ismerkedés úgy zajlik hogy a legtöbb klubban van egy közösségi tér is, itt még csak beszélgetés ismerkedés történik, és ha itt megvan a kellő szimpátia akkor mentek tovább másik szobákba.
Arra érdemes gondolni hogy ha téged zavar hogy látnak mások szex közben akkor lehet hogy nem neked való a klub.
Sok sikert a kipróbálással egy kis pénzen és időn kívül nem vesztesz semmit.

Ne parázz!
Nyugtázhatod hogy te leszel a legcsinosabb nő a klubban.
Inkább 40-50-es korosztály jár.
Arról nem beszélve hogy te "friss hús" leszel és sokan majd téged akarnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!