Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Ugyanúgy lesz ott a péniszméret is, mint a nagy mellek?
Sok nő van nagy mellekkel és melléje olyan csúnyák, hogy inkább kis mellű nővel feküdnék le. Pedig a nagy melleket jobban szeretem, de néhány komolyan rettentően nem jön be ettől, mivel a szépség nem egy mell vagy péniszméretből áll.
Én sosem fogom elhinni, hogy egy csúnya férfi az álmotok csak az miatt, mert 19 cm a farka. Itt lehet azt írjátok, de az utcán húznátok a szátok, ha rátok köszönne.
F/30 (nem vagyok szűz balek).

A nők válogatósak.
Ők is előbb látják a külalakot, mint a farok méretet. Szóval szerintem aki már egyszer levetkőzik, nem fogják kirúgni az ágyból. Lehet utána nem lesz több találka, de ez van.

Nekem mindkettő fontos. Jóképű legyen és nagy legyen a farka. Ronda pasival szóba se állok. Ha meg jóképű és kicsi neki akkor elköszönök hamar.
Úgy vettem észre elég kevés pasi szereti a kifejezetten nagy melleket.

Teljesen egyetértek 3sal!
Amelyik pasi nem jön be nekem külsőleg az eleve kuka a farkától független. Amelyik pasi meg nagyon bejön külsőleg, de kiderül hogy kis farka van az is felejtős. Olyat keresek, aki mindkettő feltételnek megfelel, tehát jól néz ki és nekem megfelelő farka van.

"F/30 (nem vagyok szűz balek)."
Egyáltalán nem vagy balfék senkinek eszébe nem jutna feltételezni rólad. Az egyetlen különbség közted és a nők között, hogy te valamennyire azért fel tudod szemmel mérni azt, hogy mire számíts egy nőnél mellméret alapján. Így tudsz "válogatni". Spoilerezek, a nők nem tudják eldönteni ránézésre mekkora farka van egy férfinak felöltözve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!