Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos egy kapcsolatban a punci nyalás?
Miért szeretik a nők ha kinyalják őket és ez miért kell egy kapcsolatba?
Az exem haragudott rám amiért nem hagytam neki hogy kinyaljon de nem értem hogy miért.

Nekem is fontos ez nőként. Imádom látni, higy a férfi kívánja a puncim.
Szerencsére még nem talalkoztam olyan férfival, aki nem szeret nyalni, vagy neadjisten csak kényszerből tenné...

30/f
Èn is szeretek nyalni fôleg a jelenlegi baràtnômet mondhatom 8èv utàn h komoly kapcsolat,volt több rövidebb hosszabb kapcsolatom de egyetlen nônèl sem èreztem ilyen izgalmat vàgyat a puncinyalàshoz-falàshoz
Többször elôfordult
Hogy majdnem elèlveztem pedig
A baràtnôm szò szerint hozzà sem èrt a farkamhoz…igy vele meg fôleg elkèpzelni nemtudom a szexet punciimàdat nèlkül

Kérdezònek!
Nem fontos, csak az egyik legizgalmsabb, izgató része az együttlétnek, előjátéknak. Akik csinálják, szenvedélyük lesz.
Aki nem engedi, nem ismert élménytől fosztja meg párját és önmagát! Talán nem elég érett a szexre!?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!