Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknek fontos a szex? Mire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek fontos a szex? Mire számíthat egy férfi, ha úgy dönt: a felesége terhessége alatt (9 hónap) nincs szexuális kapcsolat egészségügyi okokból?

Figyelt kérdés
Na meg a terhes szex nem vonzó!
2025. okt. 10. 17:06
A kérdező szavazást indított:
Megcsalás.
Szakítás.
Depresszió.
Nem törtènik semmi.
14 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Honnan vetted ezt a marhaságot, hogy a terhes szex nem vonzó? Három terhességet szexeltem végig a feleségemmel 🤷🏽‍♂️
2025. okt. 10. 17:21
 2/14 A nagy Levin ***** válasza:
83%
Nem a terhes szex vonzó, hanem a nő, aki terhesen is vonzó. Mellesleg a terhesség alatt sem kell lemondani a szexről, hacsak orvosi okok nem indokolják. Normál terhesség esetén általában az utolsó egy- másfél hónapban nem szokták javasolni. Indokolt esetben viszont ki lehet bírni azt a pár hónapot. Ha egy kapcsolat nem bírja ki, az annyit is ér.
2025. okt. 10. 17:28
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

Nem történik semmi.

Azaz mégis, mert mikor azt mondta az orvos, hogy stop, imádott feleségem azt mondta, hogy azt nem mondta, hogy a kezem és a számat nem használhatom ilyen célból! Probléma megoldva!

Egyébként meg, ha az orvos nem tiltotta, ugyan úgy volt szex. Sőt! Mégjobban! Nincs gumi, nem kell kontrol, csak a határtalan élvezet! Imádtuk a terhes szexet!

2025. okt. 10. 18:06
 4/14 A kérdező kommentje:

Számomra taszító.

2025. okt. 10. 18:28
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Pedig pont ugyanolyan mint máskor kedves kérdező, legfeljebb csak annyi van, hogy nem minden póz működik. #1
2025. okt. 10. 18:35
 6/14 A kérdező kommentje:
Oké. A véleményem továbbra is változatlan.
2025. okt. 10. 18:38
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Isten óvja azt,aki tőled lesz terhes 👍
2025. okt. 10. 18:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

#4 Pedig hidd el, előbb fogsz terhesen szexelni a partnernőddel, mint hogy bármelyikőtök számára kiderülne, hogy terhes. ugyanis nem lehet tudni a fogantatás pillanatát, vagyis mire elkezdetek gyanakodni, pláne mire biztosan megtudjátok, addigra már - egészséges szexualitású kapcsolatot feltételezve - túl leszel vele egy-két meneten. :)))

Egyébként ha a párom számára terhesen taszító lennék, akkor kb. soha nem vállalnék be még egy szülést, ha netán együtt maradnánk (amit kétlek) és felmerülne a kistesó kérdés. Sőt, ha előre tudnám, hogy ilyen a hozzáállása, egy terhességet se vállalnék be, hacsak nem szeretnék gyereket jobban, mint amennyire a párom fontos nekem.

2025. okt. 10. 19:46
 9/14 anonim ***** válasza:
60%
Ha ilyen a hozzáállásod és felfogásod ebben a témában akkor remélem soha nem lesz terhes tőled egy nő sem.
2025. okt. 10. 20:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha számodra a nő aki a párod megszűnik létezni abban a pillanatban amint (remélhetőleg tervezett és várt) terhes lesz, akkor van egy ötletem: ne ejts terherbe senkit. Mindenkinek szívességet teszel vele, hidd el nem olyan fontos továbbvinni a Kiss, Kovács, Horváth nevet mint gondolod, másfelől ez a gondolkodás egy szörnyen éretlen ember gondolatait tükrözi. 9 hónapig majd hozzá sem nyúlsz a nőhöz akit elvileg szeretsz, de azt gondolom elvárod, hogy ő kielégítsen és lehetőleg ugyan annyi házimunkát csináljon mint eddig. :) Mi lesz akkor szülés után amikor pláne megváltozik a teste, 6 hét gyermekágy és társai? Ja akkor majd megcsalod a szomszéd Jucival gondolom. Egészen egyszerűen maradj gyerekmentes, keress olyan nőt aki szintén nem vágyik gyermekre, és probléma megoldva.
2025. okt. 10. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Debrecen Kenézy Gyula kórház szülészetéről mi a véleményetek?

Első babámat várom, múlt héten hajnalban megindultak a fájások, be is mentünk a kórházba, az orvos azt mondta, hogy délutánra meg is lesz a baba, de délelőtt 10 órára abbamaradtak a fájások. Bent tartottak három napig. Nagyon vegyes érzéseim vannak, az ápolók...

Abortusz után ismét terhesség? Abortuszon estem át egészségügyi okok miatt. Az orvosom azt mondta, hogy 3 hetet várjak a házas élettel, ezt a...

3 hét után megszakításos közösüléssel voltunk együtt, most félek, hogy az előváladéktól terhes lehetek. Mennyi rá az esély? Saját tapasztalatokat kérek.

Egészségügyi dolgokban jártasak, szerintetek helyesen cselekedtem? Mik az esélyeim a terhességre?

Szóval 17, majdnem 18 éves vagyok, és nemrég szeretkezés közben elszakadt az óvszerünk (lifeStyle). De ezt csak 5-6 húzás után (pár mp) vettük észre. A barátom előváladéka belém kerülhtetett. Próbáltam nem megijedni, ám 48 órára az eset után vettem be egy esemény utáni...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!