Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek fontos a szex? Mire számíthat egy férfi, ha úgy dönt: a felesége terhessége alatt (9 hónap) nincs szexuális kapcsolat egészségügyi okokból?

válasza:

válasza:

válasza:Nem történik semmi.
Azaz mégis, mert mikor azt mondta az orvos, hogy stop, imádott feleségem azt mondta, hogy azt nem mondta, hogy a kezem és a számat nem használhatom ilyen célból! Probléma megoldva!
Egyébként meg, ha az orvos nem tiltotta, ugyan úgy volt szex. Sőt! Mégjobban! Nincs gumi, nem kell kontrol, csak a határtalan élvezet! Imádtuk a terhes szexet!
Számomra taszító.

válasza:

válasza:

válasza:#4 Pedig hidd el, előbb fogsz terhesen szexelni a partnernőddel, mint hogy bármelyikőtök számára kiderülne, hogy terhes. ugyanis nem lehet tudni a fogantatás pillanatát, vagyis mire elkezdetek gyanakodni, pláne mire biztosan megtudjátok, addigra már - egészséges szexualitású kapcsolatot feltételezve - túl leszel vele egy-két meneten. :)))
Egyébként ha a párom számára terhesen taszító lennék, akkor kb. soha nem vállalnék be még egy szülést, ha netán együtt maradnánk (amit kétlek) és felmerülne a kistesó kérdés. Sőt, ha előre tudnám, hogy ilyen a hozzáállása, egy terhességet se vállalnék be, hacsak nem szeretnék gyereket jobban, mint amennyire a párom fontos nekem.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Illetve ha lett belőle probléma az mi volt?
Első babámat várom, múlt héten hajnalban megindultak a fájások, be is mentünk a kórházba, az orvos azt mondta, hogy délutánra meg is lesz a baba, de délelőtt 10 órára abbamaradtak a fájások. Bent tartottak három napig. Nagyon vegyes érzéseim vannak, az ápolók...
3 hét után megszakításos közösüléssel voltunk együtt, most félek, hogy az előváladéktól terhes lehetek. Mennyi rá az esély? Saját tapasztalatokat kérek.
Szóval 17, majdnem 18 éves vagyok, és nemrég szeretkezés közben elszakadt az óvszerünk (lifeStyle). De ezt csak 5-6 húzás után (pár mp) vettük észre. A barátom előváladéka belém kerülhtetett. Próbáltam nem megijedni, ám 48 órára az eset után vettem be egy esemény utáni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!