Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legjobb fiubaratom occserol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb fiubaratom occserol fantazialok,nagyon szivesen lefekudnek vele es szerintem neki is szimpatikus vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Annyi a gond hogy a legjobb fiubaratom(6eve vagyunk baratok)tobbet is el tudna velem kepzelni mint baratsag,de en abszolut nem,inkabb a testverevel lennek egyutt(csak testileg)

2025. dec. 4. 12:40
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Es bocsanat 21eves vagyok es no
2025. dec. 4. 12:40
 2/20 anonim válasza:
100%
34 f. Szerintem mond el az öccsének hogy te mire gondoltál,mi lenne ha ... Szerintem benne lenne
2025. dec. 4. 12:46
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
Mi az akadálya, ha ő is akarja? Ne maradjon ki olyan az életebből, amire majd 30 év múlva úgy tekintsz vissza, hogy de jó lett volna, ha megteszem.
2025. dec. 4. 12:47
 4/20 anonim ***** válasza:
72%
Miért ne tennéd ha a srác is benne van? Az hogy a bátyja mit akar, gondol meg nem a te problémád. Ha mással búbolsz akkor sem fogsz vele dugni, köze meg nincs túl sok hozzá.
2025. dec. 4. 12:56
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
Szabad az út és az öccse is biztos hogy benne lenne!
2025. dec. 4. 12:58
 6/20 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat

Szerintem csak szimplan szarul esne neki/szarul erezne magat

Meg attol tartok hogy a ket testver kozott is ez feszkot szulne

2025. dec. 4. 12:58
 7/20 anonim ***** válasza:
87%
Egyszer megdug a srác, a testvérének nem is kell megtudni. Lehet nem is lesz akkora élmény, mint gondolod. Legalább megtapasztaltad.
2025. dec. 4. 13:08
 8/20 anonim ***** válasza:
82%
#6 Miért ha nem az öccsével jönnél össze akkor konfettit szórna örömében? Ha ezért berág és nem lesz többé a "barátod" akkor nem is baj. Mert az világosan mutatja, hogy nem a "barátság" érdekli csak egy szimpla p.ncileső, akinek csak akkor van érdekes ha lesz is úgymond valami. Érett, felnőtt gondolkodású ember elfogadja ha nem jön be valakinek.
2025. dec. 4. 14:46
 9/20 anonim ***** válasza:
60%
Attól még a bátyust is lepippanthatod. Szerintem abban nincs semmi olyan. Ha már hitegeted a barátságoddal ennyi beleférhetne.
2025. dec. 4. 15:24
 10/20 Pomazi73 ***** válasza:
100%
Én nem tartom fér megoldàsnak az öcsit. Ha tényleg ő a legjobb fiú baràtod és többre is képes lenne mint baràtsàg akkor plàne. De egyszerű a matek. Gondolj bele te mit éreznél a helyében fordított esetben. Lenne egy hugod és valakivel nagyon szeretnél többre jutni a baràtsàgnàl de ő a hugodra vàgyna. Neked ez hogy esne?
2025. dec. 4. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Melyik volt a legjobb szeretkezesetek eddig és holl?

Erdő szélén, miközben a pasztor nézett minket

Lányok, leírnátok milyen az álom szexetek?

Mindenféle társadalmi féket, gátlást félretéve, ami csak a te vágyad. Mennyire intenzív szex, lágy lassú vagy erőszakosabb? Kb mennyi ideig tartson? Valójában mekkora pénisz méretre vágynál? A tökéletes srác/ férfi hogy nézzen ki? Kölyök arcú mint Shawn Mendes vagy...

Miért mondta a legjobb barátnőm hogy éretlen és gusztustalan amit csinálok?

Nem vagyok az a fajta lány aki mindenkinek kifecsegi az intim életét, így erről a barátnőmnek sem beszéltem sokat, nem votl szokás. Hétvégén viszont vele buliztam és alkohol hatására megeredt a nyelvem és elmondtam hogy a barátommal néha teszünk extrémebb dolgokat....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!