Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni fantáziálók, szextörténeteket írók hány százalékának van tényleges szexuális élete?
Figyelt kérdés
Most őszintén.. Ez egy anonim oldal, nincs értelme kamuzni, legalább itt mondjatok igazat!2025. dec. 22. 16:15
A kérdező szavazást indított:
Van szexuális életem, minden szó igaz, amit írok.
Nem élek szexuális életet, csak hazudgálok, kamuzok, kitalált történetekre verem..
15 szavazat
1/25 anonim 

válasza:

válasza:Nem tagadom, nem hazudok alig van szexuális életem.
2/25 anonim 

válasza:

válasza:Hát nem szoktam kamuzni, de a feleségemnek aktívabb a szexuális élete mint nekem, maradjunk annyiban...
3/25 anonim 

válasza:

válasza:Mármint, ha itt leírom miket éltem át, vagy épp mikre vágyok?
Nekem régóta van szexkapcsolatom és/vagy barátnőm. 11 éve járok ide, volt 2 éves kihagyásom szex terén, előtte meg néhány hónap elvétve. Sokan nem hiszik el azokat amiket átéltem, de attól még le szoktam írni válaszok alá, ha épp aktuális a kérdés.
Főleg ami a legdurvább, hogy itteni felhasználóval éltem meg a legtöbbet, mivel több barátnő, szexpartnerem is van innen.
4/25 anonim 

válasza:

válasza:1-es kérdezi 2-t: Ez meg hogy lehet? Megcsal?
6/25 anonim 

válasza:

válasza:Szeretője van (vagy vannak) már nem tudom követni...
7/25 anonim 

válasza:

válasza:Teljes mértékben van szexuális életem, sajnos mostanság többször más partnerrel… Mármint hogy egyik kapcsolatom sem tartós. De attól még van, legalább ennyi pozitívum elmondható.
8/25 Kv-An 

válasza:

válasza:Most őszintén, nem mindegy kinek ténylegesen mi van?An
9/25 anonim 

válasza:

válasza:Ha mindegy lenne, akkor nem szólnál hozzá a kérdéshez.
10/25 Kv-An 

válasza:

válasza:9 az én hozzászólásom(kérdésem) miben ütközik a kérdéssel?
Kapcsolódó kérdések:
Ténylegesen vannak türelmi zónák?
Hallottam már azt is, hogy hivatalosan van, meg azt is, hogy nem. Baranyában is van ilyen?
Aki már részt vett többes párcserébe , orgiába milyen élményekkel jött haza . Aki párcserébe volt - de tényleges párcserére - gondolok hogy sikerült...
A párotok a másik pár tagjával a szomszéd szobába szexelt , ti pedig az Ő párjával volt elfoglalva . Orgiákon ki vett részt , hányan vannak , milyen szabályok vannak . Ezek zárt csoportok ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!