Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Előfordult már, hogy felizgato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy felizgatott a gondolat, hogy a párotokat valaki mással lássátok?

Figyelt kérdés

Pasiként vagy lányként volt ilyen érzésed?

23L

máj. 15. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Igen, és láttam is már többször. De nem konkrét szex, hanem BDSM téma.

F

máj. 15. 22:09
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Soha.

De az a gondolat felizgat, hogy milyen lehet más párját megdugni és benne elélvezni.

máj. 15. 23:00
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Igen. Olyannyira, hogy minden együttlétünkkor ilyet kell fantáziálnom, hogy elélvezzek. 55/F
máj. 15. 23:06
 4/9 Life and Death ***** válasza:

Nem történt még ilyen a valóságban, de gondolati szinten már megvolt, hogy elképzeltem mással azt a lányt aki nagyon tetszett vagy épp a barátnőm volt. Nem konkrét személlyel, csak úgy különböző szexes szitukban, hogy mondjuk több pasi élvezi a testét. Ez lehet beteg, de ha nem beszélsz róla, akkor nem fáj a másiknak. Az meg szerintem valahol normális, hogy megnéznéd egy élvezetes szituációban azt aki nagyon tetszik.

F

máj. 16. 00:02
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Igen. Mindkettőnket. Mármint engem hogy mással legyen , illetve őt is.

Meg is történt. Izgató volt.

máj. 16. 05:33
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Igen és meg is történt.Láttam töbször több férfival és nagyon izgató volt.
máj. 16. 05:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként izgat, hogy a feleségemet megdugja egy igazán méretes, kemény farkú pasi. Nincs semmi cuckold fétisem, egyszerűen csak hármas felállásban szeretném látni, hogy milyen érzés neki, aztán felváltva dugnánk. Ő mindig próbál biztatni, hogy elég az enyém is neki, stb, de azért nagyon egyértelmű, hogy férne oda még sokkal nagyobb, és elmondása szerint sosem volt dolga igazán nagy pénisszel az exeinél sem, megérdemelné egyszer hogy kipróbálhassa.
máj. 16. 07:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem nőként izgat fantáziaként, hogy a párom egy másik nőt rendezzen le keményen a szemem láttára. :)

(A valóságban nem akarnám, biztosan féltékeny lennék.)

máj. 16. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a feleségemet egy házibulin a szemem láttára megdugta egy fiatal pasi! Csak ugy hogy szoknya fel és hátulról!Nagyon izgató volt.

Azóta amikor kutyában dugtam közben mindig erről fantáziáltam! Próbáltam rávenni az ismétlésra, de nem akarta. (nem tudta, hogy kilestem)

Azért érdekes, hogy amikor szeretkeztünk és a hármasról beszéltem neki mindig olyan lucskos lett, hogy szinte folyt a combján végig a nedve

júl. 9. 14:14

További kérdések:

Fiúk/fiatal férfiak, nektek mennyi idő szokott eltelni amíg nincs kapcsolatod és nincs szex?

Olyanoktól kérdezem akik nem járnak fizetéshöz. Mennyire szokott hiányozni, mennyire bírod ha évekig nincs? Nekem sajnos már több mint egy éve nem volt már.

Lányok miért mentek bele alkamiba ha szoktatok?

Ki vagytok éhezve a szexre? Milyen érzés ha kívánod azt hogy egy fiú megdugjon?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!