Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted megcsalás az, ha a partnered időnként fantáziál másokról?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha van itt olyan nő aki benne volt a prosti bizniszben, ti hogy tudtok fenntartani egy párkapcsolatot (házasságot) miután abba hagytátok? Hiszen a munkátokból adódóan tisztában vagytok vele, hogy a kuncsaftjaitok 95%-a elképesztő mennyiségben az asszonyt megcsalni jár...
(nyilván aki nem csinált ilyet az ne válaszoljon!) Van amikor már te is azt érzed, hogy na ez most egy kissé gerinctelen húzás volt tőlem...de megcsinálom. 😅 Volt, hogy meleg volt a szitu, és majdnem bukta lett(vagy az is lett)?
Nem cuckoldra gondolok, hanem mondjuk egy bulira. Ha volt ilyenben részetek, akkor hol történt, milyen volt így csinálni, mi lett belőle?
Én 25N ő 24F. 8 hónapja vagyunk együtt, mindketten elsők egymásnak. Közölte velem, hogy hagy dugjon már mellettem más nőkkel is. Engem megtartana, magamnak teszek jót, ha beleegyezek, legalább megkímélem magam a fájdalomtól. Mert hát bármikor megtörténhet, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!