Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves koromig csak 3 nővel voltam és mindig alkalmi partner volt. Ez mennyire normális,vagy nem normális?

válasza:Lényeg, hogy itt mit írnak vadidegen trollok?
Az pozitív, hogy nem fordítva vagy bekötve, vagyis, nem vakít el az idióta rózsaszín köd és vallasz szerelmet minden nőnek 2 nap után.
A ciki az, hogy ahogy írtad is, többel akarsz lenni, de nem teszel érte - hogy mit kellene, azt neked kell tudni.
Kíváncsi lennék, mit jelent az is, hogy nem találtál megfelelőt. Hol, a Tinderen? Vagy itt? Vagy Instán?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én 23 évesen veszítettem el, és már kaptam meg, hogy "ez messze túl van az átlagoson, de talán a normálison is". Érdekelne, hogy ez egy népszerű felfogás-e.
Sziasztok! Békesség mindenkinek. Kedves keresztény testvéreim Jézus Krisztusban. 20 éves fiatal fiú vagyok. Még nem vagyok házas. De fél éve van barátnőm. Keresztények vagyunk! Még nem fekudtunk le. Csak csók volt. .. De annyira dugnek, szexelnek vagynek arra hogy...
Csak maszti semmi más. Fantázia szinten. Pasi vagyok.
Akár nők, akár férfiak esetében.
pasi létemre izgat nagyon a condom sperm swallowing
Legtöbbször azt kéri szopjam le. Ha nem ezt akkor az anált. Punciba kevesebbszer szexelünk. Mi lehet a gond? Nem hiszem hogy tág vagyok nem volt még mással gond vagy panasz. Igaz neki nincs nagy mérete. Lehet neki tág vagyok és így kompenzálja a kis méretet?...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!