Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha csak nekem van olyan gondolatom hogy szeretnék egy ismeretlenel tabuk nélkül beszélni bármiről?

válasza:

válasza:Én sosem szerettem a privát dolgaimról beszélni, nem vagyok kitárulkozó, de sokan szeretnek azzal hencegni, hogy kiket és hogyan dugtak meg.
Szóval határozottan vannak ilyen emberek.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Egyáltalán nem vagy fura.
Egy ismeretlennel sokkal könnyebb bizonyos témákban mélyebben elmerülni, mint egy közelebb állóval.
Ha gondolod írj!

válasza:

válasza:#6 ez attól függ, hogy te magad nő vagy-e vagy férfi.
Ezen a felületen nőt találni ilyen beszélgetésre közel lehetetlen.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az utcán van ilyen vagy ott nem nézegetsz másokat? Van olyan hogy csak egy alkalomra is bele mennél szexbe?
Tegyük fel hogy egy teljesen átlagos, de ápolt, kulturált fazonról van szó.
Elmennél úgy swinger klubba, hogy megbeszélitek a pasival, hogy nincs kötelező szex egymással, de valaki mással sem a klubban csak körülnézni mennétek le milyen egy ilyen hely? Mire számítasz milyen érzéseket váltana ki belőletek, amit ott láttok? Aki volt már...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!