Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Néha csak nekem van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha csak nekem van olyan gondolatom hogy szeretnék egy ismeretlenel tabuk nélkül beszélni bármiről?

Figyelt kérdés
Pl: ha a masik fel tapasztaltabb valamivel akkor adjon tippeket vagy akkar én a szexualis eletemet kibeszélni mert jol essik ezt masok is igy gondolják vagy csak én vagyok ennyire fura?

tegnap 21:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
22%
Igen, csak te vagy ennyire fura..
tegnap 21:23
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Van ilyen, én beszélgettem párszor tapasztalatlan lánnyal, segít neked is biztos valaki
tegnap 21:34
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem szerettem a privát dolgaimról beszélni, nem vagyok kitárulkozó, de sokan szeretnek azzal hencegni, hogy kiket és hogyan dugtak meg.

Szóval határozottan vannak ilyen emberek.

tegnap 21:35
 4/18 anonim ***** válasza:
77%
Mindenki szeretne vkivel olyan dolgokról beszélgetni amiröl te. Főleg ellenkező neműekkel. De az nem szokott összejönni. Trollok, homokák, nagyképűek, és luzerek ...ezeken kell magad átrágni, és ezek után sem biztos semmi. F.
tegnap 21:35
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az igény teljesen rendben van. Jó sok évvel ezelőtt voltak ilyen fórumok, index-en asszem a "HUSZ", meg chat cuccok és talált ilyesmire magának párt az ember. Azóta nem tudom milyen felületek vannak erre, de biztos van valami.
tegnap 21:36
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
Én szoktam itt a szexuális életemről is beszélgetni. Akadnak itt normális férfiak is van akivel több mint 2 éve beszélgetünk.
tegnap 21:47
 7/18 anonim ***** válasza:
82%

Egyáltalán nem vagy fura.

Egy ismeretlennel sokkal könnyebb bizonyos témákban mélyebben elmerülni, mint egy közelebb állóval.

Ha gondolod írj!

tegnap 21:48
 8/18 anonim ***** válasza:
En is szeretek szexuális témában csevegni ,jó ha olyan nővel beszélgethetek aki nyitott!
tegnap 21:52
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

#6 ez attól függ, hogy te magad nő vagy-e vagy férfi.

Ezen a felületen nőt találni ilyen beszélgetésre közel lehetetlen.

tegnap 22:01
 10/18 anonim ***** válasza:
84%
9. Nő vagyok. Én szeretek beszélgetni szex témában ha van megfelelő partner.
tegnap 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Lányok van olyan hogy egy ismeretlen fiú megtetszik annyira hogy vágynál vele a szexre?

Az utcán van ilyen vagy ott nem nézegetsz másokat? Van olyan hogy csak egy alkalomra is bele mennél szexbe?

Lányok, leszopnátok egy ismeretlent pénzért, ha nagyon meg lennétek szorulva?

Tegyük fel hogy egy teljesen átlagos, de ápolt, kulturált fazonról van szó.

Lányok, Nők, Asszonyok. Ki az, aki már fantáziált arról, hogy megnéz egy swinger klubot egy ismeretlen pasival, akivel lehet, hogy soha többet nem...

Elmennél úgy swinger klubba, hogy megbeszélitek a pasival, hogy nincs kötelező szex egymással, de valaki mással sem a klubban csak körülnézni mennétek le milyen egy ilyen hely? Mire számítasz milyen érzéseket váltana ki belőletek, amit ott láttok? Aki volt már...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!