Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet azoknak (általában nőknek) az elképzelése, aki kb. utcalánynak öltözik a figyelemért, de ne nézz rá, mert nem akarja?

válasza:Képmutatás és közönségesség elegye.
Ha nem akarná, hogy nézzék, nem tenné kirakatba. A többi csak mellébeszélés. De nincs ezzel baj, tegye ki, hadd nézzük, de akkor ne játssza az agyát.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nárcizmus és/vagy önértékelési zavar. Abból nyeri azt, hogy ő értékes, hogy megnézik, de csak a figyelem kell neki, más nem.
Nem is az utcán már manapság, hanem a facebookon, az tele van ilyenekkel.

válasza:5 a nárcisztikus nem a ribizlis rucinál kezdődik, önértékelési zavar, már miért lenne az? Az önértéktelenség érzése azoknál jelentkezik, akiket zavar ha valaki megmutatja mije van. Kisebbségi komplexus.
Az miért probléma ha valakinek kell az efféle figyelem, vagy ha ettől érzi magát értékesnek, de nem akar semmi többet? Árt ezzel valakinek?
Történetesen a stílusom a qurvás, 30 fölött elsősorban a párom kedvéért öltöztem ribinek.An

válasza:De ott kezdődik mindegyik, mivel se a nárcisztikusnak se az önértékelési zavarosnak nincs belső önbecsülése, és külső forrásokra kénytelenek támaszkodni azért, hogy legyen önbecsülésük.
A nárcisztikus (egy bizonyos típusa) azáltal érzi magát többnek másoknál hogy rá figyelnek és nem ő figyel másokra és ez, hogy ő több másoknál ez adja az önbecsülését.
Az önértékelési zavar pedig nem csak alacsony önértékelésben mutatkozik meg, hanem abban is ha valaki túlértékeli magát. Pl azt gondolja, hogy milyen jól néz ki, és ezért fölvesz valami feszülős cuccot amiben kivan mindene, és abban mutogatja magát, közben meg úgy áll rajta mint valami teleszart búvárruha, mert nem veszi észre, hogy eljárt felette az idő és van rajta 20 kiló felesleg.

válasza:7 ott bukik az elméleted, hogy lövésed nincs miért vette fel a rucit.
Minden típusú nárcisztikus alapvető vonása a manipuláció. Kíváncsi lennék manipulációt hogyan tudja kivitelezni, ha nem akar veled személyes kontaktot? Szóval ez marhaság.
Önmagadnak mondasz ellent. Már, hogy a fenébe keltené fel a figyelmet a "teleszart búvárruha"?An
Kapcsolódó kérdések:
Régebben párszor hármasoztunk. Akkor ez nagyon izgató volt számomra és a kettesben szeretkezéseinkben is erről fantáziáltam. Így tudtam elélvezni. Mostanában viszont már nem akar hármast, ezért a fantáziám sem tud működni. Ez miatt egyre többször elélveznem sem...
Történt az, hogy korábban láttam egy videót amiben csinos lány leveszi a cipőjét állítása szerint hosszú nap után, beleszagol a cipőbe, majd leveszi a zokniját, megszagolja majd végül külön a lábát is. Elsőre érdekesnek tűnt olyan szempontból hogy elképzeltem hogy egy...
Úgy látom, a férfiak inkább a nagyobbat szeretik, viszont a nőket inkább zavarja a nagy fenék.
(leírhatod persze, hogy te nem így állsz hozzá és nem a tökéletest keresed alkalmira de vedd figyelembe, hogy akkor egyébként nem neked szólt a kérdés)
Mármint ugyan oda szeretitek ha élvez a párotok ahová Ő is akarja? pl.: Én inkább lenyelem mert nem kell utána törölgetni, Ő inkább az arcomra szereti 20L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!