Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak ilyenek hgy 2 unoka testvér vagy testvérek együt recskáznak vagy ennél is tovabb mennek?
Figyelt kérdés
Kivancsi lennék az ilyen sztorikra nekem nem volt ilyen és nem is gondoltam rátegnap 22:29
1/5 Eric Griffin 

válasza:

válasza:Persze hogy nem gondoltál rá, éppen ezért vagy kíváncsi. Teljesen logikus. Sőt, amúgy nem is te akarod ezt megtudni, hanem az egyik haverod haverjának a haverja.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem igaz mert az egyik haveromnak az apja akkarja megtudni😉
tegnap 23:24
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Bátyámmal közös szobánk volt. Kamaszkorunkban sokszor kivertük együtt. Szerintem ebben semmi extra nincs, nem hiszem, hogy egyedül vagyunk ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Rokoni kapcsolat több résztvevős szexuális helyzetben?
Volt-e valakinek olyan több résztvevős szexuális élménye, amelyben két résztvevő egymással rokoni kapcsolatban állt? Olyasmire gondolok, mint például: – 1L+2F felállás, ahol a két F ikrek voltak, vagy – 2L+1F felállás, ahol a két L testvérek voltak. Ha volt...
Láttád már valamelyik lány barátodat vagy tesódat meztelen, vagy intim helyzetben? Hogyan reagáltál?
Milyen helyzetben volt? Ők hogy reagáltak?
Olyan tényleg előfordul, hogy lány és fiú testvérek megkívánják egymást és történik ez meg az?
Vagy ez inkább ilyen vágyfantázia sokak részéről? Olvastam, hogy Indiában pl. ez relatív gyakori de nem tudom... Tudtok ilyen konkrét eseteket a saját környezetetekből?
Titeket fiúként mennyire zavarna?
Ha a lánytesód és a csajod látnák egymást meztelenül?
Srácok nektek tetszik anyukátok/lánytesótok melle?
Kifejezetten szépnek tartjátok? Van ilyen még?
Srácok ti hogy reagálnátok, ha a nővéretek gyakran lenne otthon laza öltözetben?
Bugyiban, melltartóban, vagy melltartó nélkül. :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!