Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélytorkozás közben könnyezik a partnerem, idővel hozzászokik vagy mennyire lehet megtanulni?
Figyelt kérdés
Kérdeztem, de őt nem zavarja, inkább ő akarja megtanulni.tegnap 23:46
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Ez talán zavar? Lehet hogy soha nem fog menni e nélkül...
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Az is a része a programnak olyankor. Toljad a cicának ha kapja. A végén amikor a torkába élvezel azt jól bírja?
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Ne nézegesd közben, ha már ilyen hülye, hogy szétcseszi a gégéjét egy barom miatt!
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Orrlukba is próbáld ki, attól még üvölt is....
Kapcsolódó kérdések:
Van itt olyan lány aki tud mélytorkozni?
Segítenétek abban hogy hogyan tanultàtok meg?
Volt már olyan lányok h melytorkosan v simán megszopattak titeket?
Ha igen kicsoda (barát, kaland stb), hány évesek voltatok (te/ő), milyen volt? Mekkora volt neki?
Hogyan kell melytorkozni?
En nem vagyok ebben profi. Nem tudom hogy hogyan kell ezt igy megcsinalni ugymond. Valamilyen taktika kell hozza? Vagy ez sok gyakorlas utan menni fog?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!