Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élvezhette a szopást?
Tudom, tőle kellene megkérdeznem, de még friss kapcsolat 😄
Először is, ha elveztétek a szopást, akkor utána meg szoktátok “dicsérni” a csajt?
Nem néztem pontosan az időt, kb 15 perc alatt élvezett el. Sokszor vettem torokra, volt hogy közben ő irányított, néha kézzel is csináltam. Párszor tövig benyomta a számba. Egyszer véletlen fogaztam közben es annak nagyon nem orult.

válasza:1-es, jó hogy privát üzenetekre nem válaszolok, aki tud ide értelmeset kommentelni, annak köszönöm
2-es, köszi. Remelem csak engem bánt jobban es amúgy élvezte, csak jobban örültem volna ha a végén jelzi h amúgy jó volt :)

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hány évesek voltatok és mennyi a lány? Alkalmi volt, vagy kapcsolat? Hány emberrel szexeltetek előtte és hánnyal a lány?
Egyszer kinyaltam egy lányt. Miközben csináltam lüktető mozdulatot csinált a dekekával és a combjaival többször összeszorította a fejemet majd elengette. Illetve nagyon nedves volt, a fél arcom tiszta punci szaft volt. Azt mondta hogy jó volt de nem élvezett el. Mivel...
14-15 körül van, viszont vastagabb kicsit szerencsére, de akárhogy csináltam barátnőmet, jó gyorsan, extra gyorsan.. csattogott a feneke rendesen, de semmiféle élvezeti hangot nem adott ki, de tényleg nagyon "megdugtam". Mikor elélvezett, akkor is csak remegett picit...
Fiú-lány barátok vagyunk, már 3 éve, de mindig is vonzódtunk egymáshoz. Hétvégén úgy alakult hogy elkezdtünk smárolni nagyon szenvedélyesen és utána le is feküdtünk. Én csak csókot terveztem, de elmentünk egy sötét ligetbe ahol orális téren volt mimden, utána...
Esetleg nő de gondolom titeket nem érdekel.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!