Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek igy megkapnam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igy megkapnam azt, amit keresek?

Figyelt kérdés

Evek ota nem voltam csajjal, es nagyon eselyet sem latom, hogy ez barmikor osszejonne a jovoben. Nyilvan kinezeti es onbizalmi problemak allnak a hatterben. Ezert mar egy ideje gondolkodom egy kivalasztott rosszlany meglatogatasan. Ami miatt meg mindig hezitalok az az, hogy a leirtak alapjan nagyon nem ugy nez ki ott egy egyuttlet, amire en vagyom. En inkabb a romantikusabb szex fele huzok, szoval csokolozas-osszebujas-oleles es ilyesmik, meg a kolcsonosseg is fontos lenne, hogy nem csak az en oromomert vagyunk ott, a partnerem is elvezze ezt, amiert en mindent meg is tennek. Viszont ezt nem fogom sehol megkapni fizetos lanytol az elmenybeszamolokat olvasva.

Ti is igy gondoljatok? Esetleg valami mas lehetoseget ajanlana valaki, amit nem vettem meg szamitasba idaig?

ma 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Elsőre menj maaszázsra, az kicsit közvetlenebb, tudsz beszélgetni, végig simogatnak közben. Aztán a végén meg egy jó kis cumi. Testnek és léleknek is jó. Vannak szakképzett masszőrök is, érdemes olyat választani. Nézd át a hirdetéseket, akinek színvonalasabb a bemutatkozása és a képei, és jó értékelései vannak, oda elmehetsz nyugodtan.
ma 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Keress akkor másik rosszlányt aki hozza a barátnő feelinget.
ma 13:08
 3/4 Jacobs2 ***** válasza:
37%

Az alap probléma az, hogy eszedbe sem jut, hogy barátnőpd legyen és abba az irányba mozdulj.

Aki szeret. Egy rosszlány nem fog szeretni sose max jó színész.

(mindig elképedek mennyire egyre csak adják lejjebb a srácok és csodálkoznak, hogy snekinek nem kellene a béka s**e alatt. Ahelyett, hogy méltóságot növesztenének. )

ma 13:20
 4/4 A kérdező kommentje:

#3-as: szerinted korabban nem probaltam meg csajozni??? Ennek az alapotnak, ahova mostanra eljutottam, boven van elozmenye... Nyilvan nalam is magasabban van a lec, hogy milyen lanyok jonnek be, de sajnos en sem ferek at ezen a lecen a legtobb lanynal (ertsd 99,99%-nal). Friendzone-ol mindegyik, mert nem vagyok szamukra vonzo pasi. Amugy a kinezetem az itteni visszaljelzesek alapjan atlagos, kb 7-8 pontokat adtak ra random lanyok, amik egyszer tartottam eg, kozvelemenykutatst errol. De ez a szam meg mindig nem eleg ahhoz, hogy csajozni tudj...

Szoval rohadtul nincs igazad, probalkoztam hosszu evekig, es mar beletorodtem ebbe, amikor mar a tobb szazadik visszautasitast kapod, akkor belefaradsz. De ettol fuggetlenul a vagyaim megmaradtak, amiket penzzel tudnek max kielegiteni, de azzal meg nem lehet...

ma 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Lányok! Szerintetek ciki a "kispöcs" becenév?

Ha igen, miért? Írjatok kort is!

A privát üzenetek fontossága. Szerintetem itt mindenki szereti a privát üzeneteket, de mindenki nem kap. Mit gomdoltok erről? Folyt lentebb

A szexualitás rovat lényege szvsz, hogy ismeretlen emberekkel ki tudj alakítani vmiféle beszélgetést. Azt hiszem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!