Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy minden téren domináns nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy minden téren domináns nő miért mondja, hogy "verd el a seggem úgy hogy fájjon"?

Figyelt kérdés
Tehát a nő szexben is dominàns volt eddig akit csak kényeztetni is úgy lehetett ahogy épp megengedte. Most meg verjem el rendesen a fenekét. Ez most mi nála szerintetek?

ma 13:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Valaki mástól jól megkapta, és megtetszett neki.
ma 13:28
 2/16 A kérdező kommentje:

1

Szex téren biztos hogy nem. Mármint nem szexelt mással.

ma 13:31
 3/16 anonim ***** válasza:
#2 Dehogynem.
ma 13:32
 4/16 A kérdező kommentje:

3

Nem, ideje se lett volna rá.

ma 13:34
 5/16 anonim ***** válasza:
Kapcsolatban vagytok? Ha nem, akkor én megtenném neki szívesen az ő hozzájárulásával, ha bejövök neki
ma 13:36
 6/16 anonim ***** válasza:
Melyik filmben láttad?
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha rádparancsol, hogy verd el a valagát, az szerinted miért nem a dominancia jele?
 8/16 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, szexmentesen, azt meghagyom neked…
ma 13:37
 9/16 A kérdező kommentje:

5

Nem az a lényeg.

7

Miért ha azt parancsolja hogy verjem el akkor ez részéről a dominancia jele, szerinted?

ma 13:38
 10/16 A kérdező kommentje:

8

Ezt nem értem, mit akarsz szexmentessen?

ma 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden domináns csaj ennyire "uralkodó" az ágyban?

Szóval a mostani csajom nagyon domináns és csak úgy lehet vele szexelni amikor ő "meg engedi" illetve ahogy. Ide tehetem a kezem, ott ízgassam, szopizzam a mellét, ha olyan van csak a lábán izgathatom magam stb. Minden domináns csaj ennyire domináns az ágyban? Ti...

Milyen ha egy pasi domináns, szex közben?

Akkor az élet minden területén az? Hogy lehet összejönni vele szexkapcsolatra?

Szubmisszív lányok/fiúk mit szerettek ha a domináns a ti extrém fantáziáitokat is "eljátssza", vagy ha ő kizárólag azt csinál, amit szeretne, és...

- pl. ha a domináns nő nem szeret beöltözni mindenféle bőr ruhába meg tűsarkúba, vagy mondjuk semmi kedve bántani a szubmisszív párját - ellenben pl. örülne rendszeres masszázsnak, vagy ha főznének neki, és ha a szubmisszív fél minden házimunkát megcsinálna, elmenne...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!