Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy sráccal,2 hét után lefeküdtem vele, aztán eltünt,3 hét mulva ismét megjelent. Velem miert nem közölte, hogy ez csak szexkapcsolat lesz?

válasza:Az első válaszoló mindent elmondott...
Talán annyit kiegészítésnek, hogy nem téged csalt meg, hanem veled csalta a barátnőjét.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Történet röviden: Egy évig együtt voltunk, nagyon szerettük egymást, míg egyszer egy eset miatt idegösszeroppanást szenvedett (tudtom nélkül), eltűnt mindenki elől. Egy hónap múlva felkeresett, elmondta, hogy mi van vele és sajnálja, hogy kudarcot vallott és nem...
Érdekel szexkapcsolat vagy komoly kapcsolat, esetleg barátság extrákkal.
Megbiztunk egymásba,szabadok voltunk igy mindenki épitette a karrierjét,most mikor megtudtam,hogy más is van teljesen magamba zuhantam,hogy még egy szexkapcsolatra sem vagyok jo,kiborultam és elküldtem a pasit,nehogymár 3 an lennénk még egy ilyen dologban is.Nem tudom...
Minden oké amíg a gumi szóba nem kerül. Ha szóba jön már lelankad. 18 vagyok még szűz. A fiúval így jól elvagyunk.. De mind1 is ez a része mert bonyolult, hogy miért nem járunk. A lényeg hogy a szüleimtől félek hogy megtudnak valamit. Mit tegyek? Ha gyógyszert akarnék...
Mióta tart, mennyi idősek vagytok? Milyen rendszerességgel találkoztok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!