Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naponta ez nem túl sok?
A barátommal közel lakunk egymáshoz így megoldható, hogy napi szexuális kapcsolatban legyünk. Ő egyedül él én még a szüleimmel, szóval zavartalanok az együttléteink, csak szerintem már túlzásokba esik.
Minden nap van orális szex, ezt ő eléggé igényli is, mikor én csinálom elvárja, hogy le is nyeljem, és még utána is csináljam neki. Az elején még izgalmas volt, ma már kicsit lelkiismeret furdalásom van, mintha romlott lány lennék.
Más is naponta csinálja minimum az orális szexet? A barátod el is várja?
mi együtt élünk és nálunk naponta van kölcsönös orális szex és általában szex is van mindennap :D és én is lenyelem a végén vagy amikor nem akarom akkor hagyom h belém élvezzen
19/L
Csak azt csináld, ami neked is jól esik.
Ha olyat csinálsz a szexben, ami téged nőként lealacsonyít, megaláz akkor tudod mi vagy...
Egy férfival sem találkoztam eddig, aki megérdemelte volna h a csaj feláldozza a saját élvezetét érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!