Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt vettem észre hogy a nagy pénisz (lankadtan) vizuális vonzalmat ad, azaz hogy jobban bejön a lányoknak (? )
A nagy farok is csak addig érdekli őket ameddig meg nem tapasztalják milyen rosszul van használva.
De a kérdésre válaszolva,igen,vizuális vonzalmat ad és ez egy ilyen trófea egyes lányoknak.
Èn speciál undorodom a lankadtadtól, vizuális vonzalmat csak merev, nagy és egyenes pénisz iránt érzek, de ne zavarjon...
19/L
elég nekik egy jó átlagos kemény szerszám látványa vagy fogása mindjárt felizgulnak
de ha csak hozzá dörgölödsz a kemény farkaddal már az is felizgatja őket rendesen
Nekem baromi nagy méretem van (26/6), de vérpénisz. Lankadtan nagyjából 3x kisebb, viszont amikor elkezd dagadni, akkor a csajok nagyon nagyot szoktak nézni. Általában felizgatja őket az érzés, ahogy elkezd nőni, aztán egyre jobban elkerekedett szemekkel néznek, hogy még mindig és mindig nő... ezt általában vissza is jelzik, hogy erre nagyon be szoktak indulni, mert kézzelfogható mennyire vágyom rájuk.
Azaz szerintem nem a lankadt indítja be, hanem ahogy feláll vagy már maga a merev, mert abból érzik mennyire akarod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!