Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Petting hány éves kortól normális?
15-16
Szerintem középiskolás korban már normális.
1. és 7.: ti ilyenkor mit éreztek? Ilyet én is akarok érezni..mégis milyen anyagot toltok? Vagy ez vmi DK / együtt / PM programpont?:D
Nem, az nem normális ha gyerekek pettingelnek.. az meg, hogy letapizol valakit qrvára nem petting. :D
Különösen 7.-san: Te vissza szoktad olvasni azt amit írtál mielőtt elküldöd? Próbáld meg hangosan felolvasni, ha még úgysem érzed gáznak akkor csaphatsz az enterre.. 10 évesen 3 éves kapcsolat? Hmmm #swagstika. Nem vagyok olyan öreg de anno 10 évesen mi még nem fogdostuk egymást.. mondjuk nem is lett volna mit.
Kérdező: De pont, hogy a kortól függ. :D Egyrészt a törvény szerint is korfüggő, másrészt pedig marhára nem m1, hogy a személyiségfejlődés mely szakaszában kezditek el.
Továbbá a kérdés az volt, hogy hány éves kortól NORMÁLIS ami nem azonos azzal, hogy hány éves kortól csinálják.. sajnos de ez van. Szvsz normális 16-tól fölfele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!