Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dugjam meg a beosztottamat?
Figyelt kérdés
Jött egy új csaj a csapatomba, nagyon csinos, értelmes lány. Ráadásul nincs pasija, így elkezdtem agyalni azon, hogy meg kellene dugni, a kérdés az, hogyan csináljam. Nem akarok a pozíciómmal visszaélni, hogy ugye én vagyok a főnök, meg azt se akarom, hogy munkahelyi zaklatásnak vegye a közeledésemet, viszont ugye valahogy mégis be kell próbálkoznom nála...2016. jún. 19. 20:10
2/9 anonim válasza:
Ha ertelmes akkor nem fog kezdeni, egy tole alacsonyabb ertelmi szinvonallal rendelkezo embernel, max ha jatszani akar...
3/9 anonim válasza:
Marad a kézimunka. Simán beszopod, hs bepróbálkozol mégis.
4/9 anonim válasza:
Lenyegretoroen
kapd elo!
vagy marad
vagy elszalad
5/9 anonim válasza:
De gyulolom az ilyen fonokoket :D
6/9 anonim válasza:
"Hogy dugjam meg a beosztottamat?" Így fogalmazol meg egy kérdést, mintha a nő egy tárgy lenne, és segítséget vársz?
7/9 anonim válasza:
Ezt benézted apafej.:D
Vagy az állásod fúni.Vagy a csaj.
Varrd be a slicced s csak hokizz a wc-ben.
8/9 anonim válasza:
Két főnökön ajart megdungni. Mi d a kettő jó pasi volt. De nem vagyok hülye...nem piszkitok a fészkembe.
Az egyik házas volt a másik nem.
9/9 anonim válasza:
Verd ki a facebook képeire,annak nem lesz következménye,jön a nyár,biztos rak fel majd olyan képeket,amik nek csak egy téli katalógusban állnák meg a helyüket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!