Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van valóság alapja hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valóság alapja hogy a kórházban az ápolónők meg szoktak nézni a beteget férfiasságát ha van rá alkalmuk?

Figyelt kérdés

2016. jún. 21. 15:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
Harmincöt éve volt egy komolyabb balesetem, s annak következtében egy 8 órás műtétem. A doki a barátom volt, utólag mesélte, hogy nem valami jól sikerült az altatás, mert szinte végig állt a brokim, és a nővért próbáltam befűzni egy menetre. Én az egészből nem emlékeztem semmire, csak arra, hogy utána, amíg bent feküdtem, alig tudtam levakarni magamról a csajt, és még a feleségemnek is a fülébe jutott, hogy mekkora farkam van.
2016. jún. 21. 19:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Felszínes altatás alatt 8 órás műtét? Bravúros sebész lehet az illető :D
2016. jún. 21. 19:32
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

Talán igazad van utsó, de

1. Az eset 35! éve történt. Korántsem állt rendelkezésre a választható módszerek ilyen arzenálja.

2. Felteszem, Doki sem tudta, mibe vág bele. Ha tudja, talán el sem vállal, mert a 24 órás ügyelete végén kerültem képbe. Igazából egy másik, idősebb és tapasztaltabb sebész kése alá kerültem volna, aki simán amputálja az összeroncsolt kézfejemet. Az én frissen végzett barátom volt a megyében az egyetlen olyan szakember, aki össze tudta rakni.

3. Halottakról jót, vagy semmit. Fél évvel később egy hasonló maratoni ügyelet után hazafelé menet elaludt a volán mellett. Őt nem volt, aki összerakja. Az akkor másfél és a három éves gyereke sohasem ismerhette meg az apukáját, és sohasem tudhatta meg, milyen nagyszerű ember volt.

2016. jún. 22. 10:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Biztos van olyan is.. :D ha az lennének, na nem direktben, de ha olyan lenne, hogy öltöztetni, hasát fogdodni stb.. lehet, hogy kíváncsiságból meglesegetném... :D

De csak azért nem lopóznék be, amig alszik vagy valami :D

2016. júl. 7. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!