Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy csak kivertétek egy pasinak, és semmi más nem történt?
Engem egy csaj egyszer áthívott társkeresőről, azt mondta, hogy szexeljünk.
Elmentem, aztán meg csak kiverte. Mondom neki:
"ne szárazon húzogassad már". Mintha meg se hallotta volna, erre azt mondtam: " lekocsikáztam a saját benzinemen ide hozzád, azt még a saját nyálam fogyjon?". Raktam rá nyálat, aztán gyors elmentem. Ezután a szó szoros értelmében is tipli volt. "Felhívsz majd?"
Természetesen!
Nemis értem,mi az élvezet abban,ha csak kiverném valakinek...nemis vertem még ki senkinek,vagy szex,vagy szopás szokott lenni.Kiverni magának is ki tudja...
20L
Esküszöm megalázóbb.
Akkor már inkább megdugatom vele magam,azt legalább én is élvezném, de nem?
Ha az ember csinálja, akkor már csinálja normálisan.
"lekocsikáztam a saját benzinemen"
HAH, vannak még ekkora parasztok!!!
Engem egy nő csoporttársam elégített ki egyszer egy iskola folyosóján. Neki volt párja, de annyira szeretett, hogy megtette. Más nem történt.
Az exem is kiverte egy parkban, még a második randin, mert nem tudtam sétálni úgy, hogy dudorodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!