Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szeretek.
És ahogy a leányzó kívánja.
Az a lényeg hogy ki tudjam elégíteni ugyanis egy fiunak tokmindej milyen a szex, milyen pózban van, vagy mit csinál, egy fiunak mindenhogy élvezetes bármit is csinál
Van egy saját technikám... Már pár kérdezőnek leírtam.Be másolom:
"Elöször is, nem szabad egyből neki esni a luknak. Szépén környékét kell puszilgatnom, konkrétan a belső combot, a pocak köldök alatti részét.
Aztán bugyin keresztül rá lehelnem lassan, hogy érezze a melegségét és hogy ott voltam felette.
Gyengéden kell hozzá érintenem az ajkaim, hogy épp hogy csak érezze.
Majd körbe puszilgatni a rés és a domb egészét ugyanilyen gyengéden.
majd le veszem a bugyiját, és (ha a hátán fekszik ) a réstől felfelé a csikló irányába lassan finoman nyalni, hogy el érje a csikló közepét is.
Lehetőleg egyre erősödő nyomással és tempótartással.
A rést sem szabad ki hagynom a jóból, a két luk közti normál nevén gátnak nevezett résztől indulva ugyanilyen irányú és erejű nyalással kell be nyalni a már nedves nyílásba.
Majd ott kvázi nyelves csókot adni neki.
Ha el érte a hal effektust, akkor jól csináltam.
Az után ki húzom onnan magam és ismét a csiklóval foglalatoskodom.
Ha nagy hatást szeretnék elérni akkor a lehető legnagyobb finomsággal kell a nyelvem végével a csikló végét köröző írással nyalnom. Majd lehetőleg hirtelen a legerősebben rányomnom magam és csakis lentről felfelé csak a csiklót. ekkorra már legalább egy orgazmust el kellett érnem. Ha nem sikerült(ami ég nem fordult elő) akkor valamit el rontottam.
"
2. vagyok megint.
Azt el felejtettem írni, hogy szeretek, mert látványos az eredmény.De ez csak a lényeg előtt van.
Sajna most nincs kin gyakorolni...
Adni is szeretek, nem csak kapni! Örülök a szopásnak, természetes, hogy élvezésig nyalok.
Úgy csinálom ahogy a lánynak élvezetes. Ez egyén függő!
én imadok
van hogy többször is kinyalom a csajt orgazmust okozva neki nem keveset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!