Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ki szeret nyalakodni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ki szeret nyalakodni? És hogyan szerettek?

Figyelt kérdés

2016. jún. 22. 18:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Én szeretek.

És ahogy a leányzó kívánja.

Az a lényeg hogy ki tudjam elégíteni ugyanis egy fiunak tokmindej milyen a szex, milyen pózban van, vagy mit csinál, egy fiunak mindenhogy élvezetes bármit is csinál

2016. jún. 22. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

Van egy saját technikám... Már pár kérdezőnek leírtam.Be másolom:

"Elöször is, nem szabad egyből neki esni a luknak. Szépén környékét kell puszilgatnom, konkrétan a belső combot, a pocak köldök alatti részét.

Aztán bugyin keresztül rá lehelnem lassan, hogy érezze a melegségét és hogy ott voltam felette.

Gyengéden kell hozzá érintenem az ajkaim, hogy épp hogy csak érezze.

Majd körbe puszilgatni a rés és a domb egészét ugyanilyen gyengéden.

majd le veszem a bugyiját, és (ha a hátán fekszik ) a réstől felfelé a csikló irányába lassan finoman nyalni, hogy el érje a csikló közepét is.

Lehetőleg egyre erősödő nyomással és tempótartással.

A rést sem szabad ki hagynom a jóból, a két luk közti normál nevén gátnak nevezett résztől indulva ugyanilyen irányú és erejű nyalással kell be nyalni a már nedves nyílásba.

Majd ott kvázi nyelves csókot adni neki.

Ha el érte a hal effektust, akkor jól csináltam.

Az után ki húzom onnan magam és ismét a csiklóval foglalatoskodom.

Ha nagy hatást szeretnék elérni akkor a lehető legnagyobb finomsággal kell a nyelvem végével a csikló végét köröző írással nyalnom. Majd lehetőleg hirtelen a legerősebben rányomnom magam és csakis lentről felfelé csak a csiklót. ekkorra már legalább egy orgazmust el kellett érnem. Ha nem sikerült(ami ég nem fordult elő) akkor valamit el rontottam.

"

2016. jún. 22. 18:53
 3/8 anonim ***** válasza:
25%

2. vagyok megint.

Azt el felejtettem írni, hogy szeretek, mert látványos az eredmény.De ez csak a lényeg előtt van.

Sajna most nincs kin gyakorolni...

2016. jún. 22. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Adni is szeretek, nem csak kapni! Örülök a szopásnak, természetes, hogy élvezésig nyalok.

Úgy csinálom ahogy a lánynak élvezetes. Ez egyén függő!

2016. jún. 22. 19:06
 5/8 anonim ***** válasza:

én imadok

van hogy többször is kinyalom a csajt orgazmust okozva neki nem keveset

2016. jún. 22. 19:20
 6/8 RRR ***** válasza:

bármikor

sokáig

2016. jún. 22. 19:56
 7/8 anonim válasza:
Szeretek nyalni, ha csupasz a punci és jó íze van. Egyébként kerülöm. Kávé, cigi, pia, húsos ételektől rossz az íze tapasztalatom szerint.
2016. jún. 22. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretek. Kár,hogy nincs kit :(
2016. jún. 22. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!