Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak! Ez nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Ez nektek miért jó?

Figyelt kérdés

Hogy a farkatokról kérdezgettek ,hogy x cm jó nektek lányok meg hasonlók? Holott senkit nem érdekel a szánalmas kis farkatok!

Miért jó ez nektek?

2016. jún. 22. 19:47
1 2
 1/12 RRR ***** válasza:
88%

gondolom aki kérdezi,kissé önbizalom hiányos....

de neked ez nem tök mindegy amúgy?

2016. jún. 22. 19:52
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Én sem értem őket,ha csúnyák és/vagy buták,senkit nem fog érdekelni,hogy milyen a farkuk...
2016. jún. 22. 19:56
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Amiért Ti is megkérdezítek rengetegszer, hogy mennyire zavaró a narancsbőrötök, a kis melletek, a nagy feneketek, stb!
 4/12 anonim ***** válasza:
30%

Titeket miért izgat lányok hogy mekkora a melletek, meg hogy mi van a menstruációtokkal???!!!!

Ki a szrt érdekel hogy épp megjött és nem tudom mit tegyek?!!!!!

Meg ki a szert érdekel hogy mekkora a szánalmas melletek. Ugyis csak EGY luk vagytok a szemünkben ahova üritunk!!!!!!!

5/12 anonim ***** válasza:
93%
4-es, lehet emiatt a stílus miatt nincs barátnőd?
2016. jún. 22. 20:04
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
4! Ez tényleg durva volt! A magad nevében beszélj. De az őszinteséged becsülöm! :) /N/
2016. jún. 22. 20:07
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Hát képzeld van barátnőm, lassan 1 éve járunk.
2016. jún. 22. 20:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#7 jó buta lehet,hogy egy olyan pasival jár,aki csak egy luknak gondolja őt és akiben semmi tisztelet a nők,mint embertársai iránt.
2016. jún. 22. 20:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szegény lány nem tudja milyen emberrel jött össze.

Én a helyedben változtatnék ezen a hozzáálláson, mert így hamar egyedül lehet maradni...

2016. jún. 22. 20:18
 10/12 anonim ***** válasza:
30%
Nem mindegy az neked? A lányok akkor miért kérdezgetik hogy kicsi-e a mellük, vagy nem túl szűkek-e? Meg a fenekük milyen meg hasonlók. Tök ugyan olyanok a lányok, sőt rosszabbak.
2016. jún. 22. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!