Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a legnagyobb mupenisz amit gyartanak? Vannak itt olyan lanyok akik ezeket az oriasi muleniszeik vannak? Es ferfival szexelnek meg vagy mar tul kitagultatok?
Figyelt kérdés
2016. jún. 22. 21:41
1/5 anonim válasza:
2/5 Igen, én vagyok! :) válasza:
3/5 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy nem fogták még meg az általuk írt 22/5 vagy 22/6-ös kis p*csüket, hát az már vágósúly kérem szépen...
A másik meg, hogy kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni.
--------
Kérdésre válaszolva, ha megtalálom akkor küldöm neked a linket, hát attól még le is lankadtam, hát nézni is fájt, hát még ha hasonlót kellett volna átélnem...
Nem is tudom mennyit fizetnek az ilyeneknek, hogy elviselik ezeket a méreteket....
4/5 anonim válasza:
Úr Isten. A hányinger elkap az ilyen pénisztől. Baszús nem elefánt tehén méretű puncim van... Egyébként rohadtul szűk vagyok. Páromnak nincs nagy és nem vastag de mikor kőkemény hát akkor meg szenvedek vele. Nem hogy ilyet magamba dugjak te jó ég 22N
5/5 anonim válasza:
Az első és második link is gusztustalan..
El nem tudom képzelni ezeket ,hogy lehet élvezni.
Magamba nem engedném egyiket sem..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!