Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók! Ti hogy birjátok nyáron az egyedüllétet?
Néha nehezen néha rosszul.
Mikor ágy közelébe kerülök ,hogy lekéne feküdni ,vagy éppen újra egyedül ébredtem akkor rossz ,hogy nem tudok senkinek sem jóéjtet vagy jó reggelt kívánni. Vagy megnézni egy filmet.
Ugyanakkor ,hogy ha sikerül elfoglalnom magam akkor meg nem kéne egy nő se.
Én tudok aludni az nem zavar. Ha tehetem akkor megcserélem a napszakokat és délután alszok a melegben és hajnalban vagyok fönt ,mikor hűvösebb van.
Aki meg üzenni ,hogy mindenki maga választotta a "szinglisséget" és nem érti ,hogy miért sír a szánk annak csak üzenem ,hogy próbálkozunk ,de egy idő után ,mikor már a sokadik visszautasítást kapod úgy ,hogy közben folyamatosan fejleszted magad ,hogy legalább észrevegyenek ,akkor egy idő után abbahagyja az ember és szarik bele egy jó ideig ,majd újra próbálkozik.
Nálam most már a lassan szarok bele és hagyom az egészet effektus van ,mert idáig semmi előre haladás. Inkább kibírom egyedül és fejlesztem magam tovább ,hogy egyszer talán valaki észrevesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!