Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen hogyan találni szexpartnert?
Többen mondták, hogy onnan lehet összeszedni szexpartnert szexkapcsolatra.
22F
Szóval.. A környezetedben nem találsz olyat, aki tetszene és le is feküdne veled.
Miből gondolod, hogy a neten találnál olyat?
Talán a képernyő ad valami szuper képességet, amivel megváltoztathatod a külsődet?
Hidd el, hogy ott is csak olyat találnál aki a te külsődhöz passzol, akivel azonos vonzalmi-kisugárzási szinten vagy.
De te ennél jobbat akarsz nem?
Ha ennél jobbat akarsz változnod kell. Ha nem változtatsz magadon (pl. sport) akkor a környezeted sem fog változni.
22/F
Nem értek egyet a #6 válaszolóval. Alapvetően a tinder lerövidítheti a dolgokat, főleg annak aki szexpartnert keres. Nincs sok felesleges kör, mindenki tudja mit akar. Aki komolyan ő arra megy aki nem az pedig arra. Én is csomó pasit ismertem meg ott, akiket egyébként sose ismertem volna, és nem csak a szexre vonatkozik.
Szóval kérdező nem lesz szerintem probléma ott találni valakit, de készülj fel, hogy nem pont olyan lesz mint a képen! Nem mondom, hogy rosszabn, sőt, de más! És ne várj sokat a dologtól, bár egy csomó párt tudok akik ott jöttek össze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!