Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy viselnétek, hogy ha a baratnőtök hozzá sem érne a péniszetekhez, de addig izgatna, hogy elélveztek?
Figyelt kérdés
Lehetséges ez egyáltalán ? Mennyire élvezitek ?2016. jún. 24. 07:55
1/8 anonim válasza:
Lehetséges ,de nem biztos hogy minden fiúnál működik.
A volt barátommal mi kipróbáltuk úgy ,hogy egymás előtt maszturbáltunk,először én, és Ő elévezett pedig tilos volt megérinteni a a hímvesszőjét,csak a látvány:)
Aztán Ő csinálta,de én nem tudtam a látványtól elmenni,szóval a fiúkat jobban lázba hozza a dolog.
Sőt már untam a amikor magának csinálta.:)Olyan sokáig tartott ,hogy a végén inkább a kezembe vettem én,és akkor egy perc múlva már kész volt,.A női kéz csodákra képes.:) :-P
2/8 anonim válasza:
#1 de szerintem a kérdező nem maszturbálásra gondolt,attól nyilván nem nehéz elmenni..:D
3/8 anonim válasza:
prosztata masszázson kívül nem nagyon tudom elképzelni, hogy ez lehetséges lenne. Max valami 14 éves gyorstüzelő srácnál aki nagyon izgul.
4/8 anonim válasza:
Én egyszer elélveztem, mikor a barátnőm a mellbimbómat izgatta, isteni volt.
19/F
5/8 anonim válasza:
Simogatástól nem tudnék elmenni. Legalább a hegyét kicsit birizgálja meg.
6/8 anonim válasza:
Édes kevés aki ettől el megy 1-2 perces meneteket nyom.
7/8 anonim válasza:
Én attól tudok elmenni, ha a lányt ujjazom az orgazmusig, ő pedig csak fogja a farkam.
8/8 anonim válasza:
a párom ha felhúzom akkor képes annyitól elélvezni h végig hozom a kezem a péniszén finoman :)
de ehhez azért kell vagy 30 perc előjáték :D
imádom ahogy kínozhatom ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!