Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kell jól nyalni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól nyalni?

Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezed meg a kollégámat, tegnap nevezték ki csoportvezetőnek
2016. jún. 24. 13:53
 2/9 anonim ***** válasza:
A nyelveddel, és kérlek szépen pihentesd a szemgolyódat most már, most hogy megtudtad, hogy nem avval kell.
2016. jún. 24. 13:55
 3/9 A kérdező kommentje:
igazán nagyra értékelem a hasznos válaszokat.
2016. jún. 24. 13:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes elolvasnod a 9. hozzászólást ennél a kérdésnél:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__5..

2016. jún. 24. 14:00
 5/9 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm, ez így elég részletes volt.
2016. jún. 24. 14:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Minden csaj másként élvezi, ahogy minden pasi is másként élvezi a szopást. Nincs rá egységes formula.
2016. jún. 24. 14:14
 7/9 anonim ***** válasza:
9%

"Szerintem érdemes elolvasnod a 9. hozzászólást ennél a kérdésnél:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__5..

Ez egy szar tanács volt. Ostoba egy leírás. De a lényeg hogy a kérdező most már tud nyalni. Hahahahaha. Ennyi hülyét egy rakáson.....

2016. jún. 24. 15:14
 8/9 anonim ***** válasza:

# 7

Nézd, én azért linkeltem be, mert számomra női szemmel egy kifejezetten jó leírás (én jobbnak, hasznosabbnak találtam, mint amit eddig bárhol máshol a neten olvastam), jó néhány gyakorlatias tanáccsal, amire sok férfi nem gondol magától, főleg a szexuálisan kevésbé tapasztaltak (gondolom, azt elhiszed, hogy kevesen születnek úgy, hogy profik orális kényeztetésből).

Az elmúlt kb. két évben elég sokszor belinkeltem vagy küldtem el privát üzenetben kérdezőnek a fenti leírást. A túlnyomó többségtől kifejezetten lelkes és pozitív visszajelzés jött a köszönet mellett - és nem csak férfiaktól, hanem pár leszbikus lánytól is.

Ettől te még nyilván ostoba leírásnak, részemről meg szar tanácsnak, hogy érdemes elolvasni.

Itt van számodra a lehetőség, hogy - ha képes vagy rá - akár saját kútfőből, akár más forrásból megossz itt másokkal valamit a témában, ami szerinted valóban hasznos, vagy legalább ennél jobb, hasznosabb.

2016. jún. 25. 09:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Bocs, egyik mondat értelmetlen lett, mert kihagytam egy szót:

Ettől te még nyilván tarthatod ostoba leírásnak, ....

2016. jún. 25. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!