Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány szereti az érettebb pasikat? Aki igen mi jön be rajtunk? Milyen korkülönbség jön be? 39/F Bp
Én nem vonzódom az "érettebb" férfiakhoz. És nem csak a korkülönbség okán. Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de nekem a velem egy korosztályban lévők jönnek be, mivel velük vagyok kvázi egy generáció. A párom és én köztem lévő differencia is csupán 1 év.
24/l
Hát azért 45 alatt legyen. Eddig 17 év volt a legnagyobb korkülönbség.
Sexy, férfias. Teljesen más izgatóbb számomra idősebb pasival lenni. Olyan 35 -45 -ös korosztály.
Pl régen "rajongok" Király Gáborért:D
22/N
Igen az érettebb férfiak vonzóak . Pont azért mert érett a gondolkodásuk , kialatkult már a világképük . Tapasztaltak az élet minden területén :) Ráadásul külsőre is sokkal szexibbek :)
19L
Nálam elég extrém a helyzet. Sajnos apakomplexusom van, a legnagyobb korkülönbség 34 év volt. De ebben a korosztályban is nagyon sok a jóképű igényes férfi.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!