Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb 10 szex póz?
Fordított lovagló
Rendes lovagló
Kutya
Misszionárius
Kanál póz
Hason fekszik és felülről hatolok be
Hátamon fekszek, ő is a hátán, de rajtam és alulról hatolok be
Ágy szélénél ülök és így hatolok be, ugyanennél fordított lovaglóban
Falhoz támaszkodva és hátulról
Falnak és szemből
Falnak és felkapom szemből, átkulcsolva a derekamat
A levegőben tartva szemből, a popsijánál fogva és átkulcsolva a derekamat pakolom alulról
Amazon póz
Sültcsirke
Konyhaasztalon szemből, vagy lábai a nyakamban
Stb.
1. Amikor a pasi is ül, én pedig szemből az ölebén, ő a melleimet nyalogatja és a fenekemet ujjazza miközben én dolgozok ;)
2. Kutyapóz, félig lehasalva
3. Amikor én fekszem és a pasi az arcom mellett térdel. Én szájjal kényeztetem, ő pedig keményen ujjaz közben. Najó itt nincs igazi behatolás, de baromi jó előjáték.
4. Hátulról állva
5. Sima lovagló
6. Kifliben
7. Hátulról egymáson fekve
8. Misszionárius
9. Fordított lovagló
L
Hallod legtöbb ember fel se tud sorolni 10-et... :D Az összes jó de favoritok:
- Kutya
- Lovagló
- A lány hason és úgy szexeli meg a fiú
- Ugyanaz mint az előző csak a lány egyik lába fel van húzva támadó krokodil állásba
- Misszionárius
Ja kb. ezek.
Fúrótorony
Filterezés
Pulykázás
Csubakkázás
Satuzás
Holland kemence
Rodeó
Talicskázás
Kalózozás
Huncut kotri
Nekem még mindig a jó öreg misszionárius a kedvencem - az ad lehetőséget a lehető legtöbb intimitásra, összesimulásra, szembenézésre, csókolózásra (azért a szexben még mindig ez az elsődleges szempont számomra), ebben a pózban a férfi dominál, ugyanakkor nekem is van lehetőségem a csípőmmel szabályozni a behatolás szögét és mélységét, rászorítani, stb.
Második kedvenc a kutyapóz és ennek különböző verziói (pl. állva hátulról), mert ez olyan ősi, ösztönös, vad, intenzív, fantasztikus élvezeteket tud nyújtani.
Harmadik helyen áll a lovagló, ami szintén egy meghitt, intim póz, de mivel szub vagyok, kevésbé szeretek dominálni - ebben a pózban is akkor élvezem igazán, ha a párom is intenzíven mozog és összehangolódik a ritmusunk...
A negyedik, amikor feldob az asztalra és állva dönget - megint csak a vadsága és állatiassága miatt (bár kicsit kényelmetlen, de megéri).
Az összes többiben pedig a változatosság a lényeg, számomra egyik sem nyújt olyan óriási fizikai és szellemi élvezetet, mint a felsoroltak. Vagy az intimitás hiányzik belőlük, vagy az az élmény, hogy kitölt a párom teljesen (mondjuk egy hasalós, vagy oldalt fekvős pózban épp csak félig tud behatolni, az nem olyan jó élmény, mint amikor teljesen érzem magamban).
Aztán vannak pózok, ahol teljes a behatolás és a megszokotthoz képest máshol ingerel (pl. fordított lovagló, vagy amikor a párom ül és én előtte állva ereszkedem bele és mozgok). Ezeket a pózokat bár kedvelem, de hiányérzetem van, egyrészt mert semmi intim nincs bennük (nem is látom a párom szex közben), másrészt én vagyok a domináns, ami a szub szellemiségemmel nehezen egyeztethető össze.
Tehát különböző szempontok játszanak szerepet a szexuális élvezetemben (intimitás, dominancia, kitöltöttség érzése, stb.), és minél több érvényesül ezek közül, annál jobban szeretem az adott pózt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!