Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két menet közt mennyi idő telik el?
Figyelt kérdés
Egy pasinak mennyi időre van szüksége ahhoz hogy újra felálljon az első aktus után?
20/L
2016. jún. 26. 23:40
1/14 anonim válasza:
Nekem 10 perc kellett. Az exem szexfüggő volt.
2/14 Igen, én vagyok! :) válasza:
Nem ismerek egy pasit. Egy fél órát azért várjunk.
3/14 anonim válasza:
Legalább pár percet azért kell várni. Néha extrém helyzetben lehet, hogy kevesebbet.
4/14 anonim válasza:
Csak en fogtam mindig ki ilyen balf****zokat akik csak egyet birtak reggel meg mentek haza?
Pedig en is manias vagyok.
Egyszer talaljam meg az edes szerelmemet megrugdosom amiert ennyi szexmentes evet okozott nekem.
21/l
5/14 anonim válasza:
Nem mindig egyforma. Valamikor nem is lankad le, de valamikor 10 percet is kell várni... max fél óra de az nagyon hosszú menet után de akkor már kedvem sincs hozzá
6/14 anonim válasza:
Előbb még 27/L voltál 2# :P
Egy 20 perc minimum kell. Nem azért mert nem állna fel, hanem azért mert kellemetlen. Menetek után is merev maradok, max. puhább lesz egy picit. Olyan taslikat lehetne vele osztogatni olykor...
7/14 anonim válasza:
Attól függ, ha nagyon kanos vagyok, akkor 5 perc, ha nem annyira, akkor 10-15 perc.
8/14 Igen, én vagyok! :) válasza:
28/L voltam már megbocsáss.:D
9/14 anonim válasza:
Jah, elnézést hogy fiatalítalak! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!