Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek elég 15-16 centi?
Figyelt kérdés
2016. jún. 27. 22:05
2/7 anonim válasza:
Mindennap meg kell ezt kérdezni? Elég.
4/7 anonim válasza:
Pont jó. Nem kellemes amikor bele másznak a méhszájadba. 22 N
5/7 anonim válasza:
No de mi van akkor, ha valakinek 15,5 - 16 körüli, és lefelé görbülő? Akkor mennyire érződik vastagabbnak, vagy okoz-e nagy fájdalmat? Kb. mint egy banán, úgy kell elképzelni. Nem C alakban, csak úgy középen látszik, mintha kicsit megtört volna, és tovább lefelé görbül, de teljes erekciónál elég jól feláll így is. Nekem ilyenem van, és nem tudom, mivel nem voltam még nővel. Csak egy példa, a WC papír gurigájába ha megpróbálom belenyomni eléggé szorul, pedig az az átmérő azért be kéne fogadja a legtöbb farkat.
6/7 anonim válasza:
Ez tökéletes. Nekem jobban számít pl. a vastagság. N
7/7 anonim válasza:
Vastagság jobban számít.
Jelenlegi páromnak 18 de gyakran megesik hogy eléri a méhszájat és fáj, pl hátulról nagyon kell vigyáznia, szóval 15-16 centi nem zavarna, legalább nem kell félnem hogy elkapja a hév, tövig nyomja én meg üvöltök a párnába de nem az élvezettől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!