Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A Facebook 98-szor izgalmasabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Facebook 98-szor izgalmasabb a szexnél?

Figyelt kérdés

Brit tudósok kiszámolták, hogy a Facebook pontosan 98-szor izgalmasabb a szexnél.

Van ugye az a közhiedelem, hogy a férfiak átlagosan 7 másodpercenként gondolnak a szexre. A dolog természetesen nem igaz, ahogy általában az ilyen, jól hangzó közhiedelmek elsöprő többsége. Brit tudósok (ki más?) nemrég egy nagyszabású kísérletsorozatban kiszámolták, mi az igazság: az átlag napi 19 szexuális tartalmú gondolat. Ha napi 16 óra ébrenléttel számolunk, ez azt jelenti, hogy átlagosan kb. 51 percenként gondolunk a szexre.

Namost. Egy ettől teljesen független, másik kísérletben egy másik kutatócsoport azt vizsgálta, milyen időközönként gondolunk arra, hogy le kéne csekkolnunk a facebookos hírfolyamunkat vagy az üzeneteinket. Az eredmény meghökkentő: 31 másodpercenként merül fel ez bennünk. Nem én mondom: ők mondják.

Vonjuk le a következtetést matematikailag: a Facebook pontosan 98-szor jobban izgatja az agyunkat, mint a szex. Éljen a tudomány! És most mindenki elmehet Facebookot nézni, közben gondoljon a szexre a biztonság kedvéért.

2016. jún. 28. 13:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
9%
Kedves kérdező mindent elhiszel amit a neten olvasol? Ha tényleg így lenne akkor az etnikum nem szűlné évente a pulyákat... A Facebook még nem csinált fel senkit.. 22 N
2016. jún. 28. 13:16
 2/13 anonim ***** válasza:
:O :O :O :O
2016. jún. 28. 13:16
 3/13 Komolyan mondod? ***** válasza:
79%

:D Jajj, nem tudom, hogy ki a nevetségesebb...Te vagy a brit tudósok?! :D

Még nőként is többször gondolok a szexre, mint arra, hogy fel kellene menni Facebookra megnézni, hogy ugyan a Katika a szomszédból kiposztolta-e a frissen sütött almás lepényt.

Nem mondom, hogy nincsenek Faceboook függő emberek, de én ezt a nagy megállapítás kicsit túlzásnak tartom.

2016. jún. 28. 13:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk amennyi fb-vel kapcsolatos kérdés és siránkozás van itt ezen az oldalon is, ez akár igaz is lehet... :)
2016. jún. 28. 13:18
 5/13 anonim ***** válasza:

1., Biztos, hogy 7 másodpercnél sűrűbben gondolok a szexre!

2., Leszarom a Facebook-ot ...

Esetleg a Brit tudósok látogassanak meg :-D :-D

2016. jún. 28. 13:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Persze, tehát ha megkérdezel 1000 embert, hogy minek örülne jobban, egy jó facebookozásnak, vagy egy jó szexnek, akkor 98× több jelentkező volna a facebookra?
2016. jún. 28. 13:22
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez egy hulyeseg! En biztos ,hogy tobbet gondolok a szexre mint a facebookra,bar lehet azert van mert egy nap egyszer jut eszembe megnezni a posztokat :-)
2016. jún. 28. 13:24
 8/13 anonim ***** válasza:

Elárulok egy titkot. Nekem Facebookom sincs. Na nem azért mert befelé forduló ember vagyok, csupán semmi hasznát nem látom. Ha valaki fel akar köszönteni, vagy én mást, vagy épp el akarja mondani nekem egy fontos momentumát az életben, akkor felhív telefonon. Persze akinek van annál sem hiszem, hogy így lenne. Maximum a fiatalok körében, ahol még nem a szex az egyetlen gondolat, vagy az egyedül állóknál, akik a társasági életet ezzel pótolják.

Jó dolog a Facebook, de ez egy elég idióta felmérés. Mert szerintem sokan vannak azok akik így gondolkoznak mint én.

2016. jún. 28. 13:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Néhány esetben lehetségesnek tartom, mondjuk az olyan pasiknál akiknek rengeteg lány ismerőse van Facebook-on, és azoknak a 99%-a 'netribac' azaz előszeretettel posztol melltartót villogtató, direkt a kebleire fókuszáló képeket.. legalább napi egy-kettőt.
2016. jún. 28. 13:54
 10/13 anonim ***** válasza:
67%

Van olyan érzésem hogy a kérdező csak poénkodott.

Ti meg komolyan vettétek. :D

2016. jún. 28. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!