Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Történt már veletek olyan, hogy egy fiú elvette/elkérte a bugyitokat, vagy egyéb fehérneműtöket, hogy masztizzon vele/rá vagy ilyenek?
Mikor gimis voltam az egyik fiú osztálytársam megkérte az egyik lány osztálytársamat,hogy adja neki az egyik bugyiját úgy,hogy aznap abban megy iskolába és suliban cserélje le,és ilyen félig használtan vigye haza.
A csaj azt mondta,jó,de akkor vegyen neki egy bugyit 10 ezer Ftért,mert ingyen nem adja...erre nem lett semmi az egészből,mert a fiúnak nem volt ennyi pénze...xddd
Én fiú vagyok, de nem elkértem, hanem megkaptam extől azzal a szöveggel, hogy bármikor amikor kívánom őt és nincs ott, hogy meg tudja neked adni amit kérek akkor használjam a bugyiját, mert azt akarja, hogy minden percben rá gondoljak és minden élvezésem valamilyen módon tőle származzon.
Gondoskodott róla, hogy mindig legyen friss, illatos. Imádtam.
Sajnos a lányok nagy része szerint ez undorító és fogalmuk sincs mi ebben a jó. Sőt, már azt sem tudják elképzelni, hogy egyáltalán egy pasi mit csinálhat egy női bugyival. Nem kezdem el magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!