Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, erről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni a barátommal az anált, de ő azt mondta erre, hogy szerinte ez undorító. A fiúk többsége állítólag szereti. Mi az igazság? 22/l2016. jún. 28. 17:02
1/19 anonim válasza:
Szerintem is undorító.
Arra lett teremtve az a másik lyuk. :D
2/19 anonim válasza:
hááát kipróbálni ki lehet,de nem egy nagy durranás
3/19 anonim válasza:
szerintem nem undorító egyáltalán csak tényleg nem nagy száám de egyszer ki kell próbálni mindenképp mindenkinek,mert lehet hogy neked pont befog jönni.Ismerk olyat aki ugy el tud élvezni
4/19 anonim válasza:
Soha nem próbálnám ki! Undi:)! 27/F
5/19 anonim válasza:
Én szeretem, kis változatosság. Persze a punci a legjobb érzés :). 24/f
6/19 anonim válasza:
Úristeen :D mi ez ? milyen férfiak vagytok ti?
ha a barátnőd megkérne hogy próbáljátok ki nemet mondanátok? "FÚÚÚJ undi hát ott kakilsz édesem"
de viszont ti bele élveztek a szájába
7/19 anonim válasza:
Ahogy mondod, a fiúk többsége, de a barátod nem tartozik közéjük.
9/19 anonim válasza:
Nem arra lett kitalálva,undi,nem nagy szám.
Tapasztalatlanok válasza.:)
Az anális szex jó.Természetesen csak akkor élvezetes ha mindketten élvezik.
Nem csak berakni kell meg kihúzni.
Kellő higiénia mellett nincs fertőzés veszély.
10/19 anonim válasza:
A fiúd ennyit megtehetne érted, ha fontos vagy neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!