Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lányt rövidnaciban, bikinifelsőben, papucsban látnátok az utcán, r_bancnak gondolnátok?
Dehogy, ribinek gondolnám. Belevaló lánynak. Imádom a lengén öltözött lányokat!
Egyszer láttam egy lányt pont ebben az öltözékben: rövidnadrág, bikinfelső, papucs. Talán egy szoláriumban dolgozhatott. Az utcán beszélgetett így. Csakhogy még kora-tavaszi, kabátos időszak volt! Borzongva néztem, hogy nem fázik így. Nagyon kellemes látvány volt.
Az ilyen mit érez?
Az üzenet szövege: Szia!
Nem gondolnám r bancnak, de nagyon állna rá a farkam! Te mit gondolnám, ha èszre vennèd ?
Inkább vegyél fel egy trikót tényleg, és nem azért mert r_bancos, csak pont ezért, mert ennyi nyomorék van.
Mondjuk azt nem értem, hogy az ilyenek álló farokkal mászkálnak a strandon? Vagy pinát nem láttak még, hogy ennyitől feláll nekik? Ilyenekből lesznek a szatírok, érdemes vigyázni.
Az utcán, boltban furcsa lenne, még akkor is, ha strandról jön be. Csak a bikinifelső furcsa.
Nemrég körbebringáztam a Velencei tavat, egy szál bikiniben. De nemcsak én, hanem a többi bringás csaj is, vagy esetleg egy forró naci volt rajtuk, a fiúkon is egy rövidnaci és kész.
Aztán pár hete Siófokról Szántódig az autóúton 30 fokban szintén bikiniben bringáztam. Nem foglalkoztam a dudákkal, stb., hajtottam. Szóval a helytől is függ. Ok, a balatoni túlzás lehetett, de a velencei nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!