Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem tartjátok gusztustalannak az ilyen lábakat?
Figyelt kérdés
Nekem szerintem majdnem ilyen (ha nem ilyen) és én nem szeretem, de nem tudok mit tenni :/ nagyon undorító, vagy van akinek tetszik?
L/18
2016. jún. 29. 22:34
1/10 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi gond.
2/10 anonim válasza:
Annyira nem gáz.:) Az rosszabb, ha valakinek zsírcombja van meg plöttyedt narancsbőrör hurkás segge.:/
18/L
3/10 anonim válasza:
Hát ne haragudnatok de nálam a vékony is csúnya nem m ég az anorexiás..
4/10 anonim válasza:
Jujj én is ilyen lábakon áltam az általános suliban. Ízelt lábúnak csúfoltak. Aztán a gimiben már versenyszerűen atletizáltam és országos lábaim lettek.
5/10 anonim válasza:
Nem probléma. Úgysem vettem ropit az esti filmezéshez. :]
6/10 anonim válasza:
Hát nekem elég vékony, meg egy pillanatig úgy tünt, mintha a kép direkt hosszába el lett volna nyújtva XD
7/10 zóna_pocok válasza:
Eddzél rá. Guggolás, kitörés minimum, és persze súllyal. De jobb ha kondiba mégy, simán tudod izmosítani és ezáltal vastagítani.
8/10 anonim válasza:
Kicsit edzeni kell rá, meg enni mellé. Már csak azért is, mert ha a lábad ilyen, akkor úgy általában is nagyon vékony lehetsz. Egyébként nem kizáró ok, ha ilyen alkatú a lábad, sőt, aranyos. Csak magadhoz képest fejleszd kicsit.
9/10 anonim válasza:
Nem. Nem igazán szeretek róla beszélni, mert kb. mindenki leszólja a dolgot, de egyszer szívesen járnék egy extra vékony, anorexiás lánnyal. Nekem tetszik az extra vékony test.
10/10 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik. A vékony lányok bejönnek, viszont a "teltek" egyáltalán nem, azok taszítóak számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!