Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Dugj meg" -ezt durva így kimondani? Főleg fiúk.
Figyelt kérdés
Egyszer disco után hazamentünk, és le is feküdtünk már aludni, de elkezdtek tombolni az érzelmek meg az indulatok, főleg bennem. Annyira akartam őt, és annyira a nyelvemen volt, hogy ezt mondjam a pasimnak, de végülis nem mondtam ki. Nem is az én stílusom, meg nem tudom, hogy reagált volna, így inkább valami mást mondtam. Erre a kifejezésre beindító gondolni, de kimondva lehet kicsit durva. Ti mit gondoltok? Főleg fiúk válaszára vagyok kíváncsi.2016. jún. 29. 23:21
11/17 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint, ha már áll a cerka, ezzel a mondattal nem lőhetsz mellé.
26N
12/17 anonim válasza:
én inkább a játékosság híve vagyok - csípem a finom célozgatásokat... kissé lealacsonyító az ilyen beszéd a lányra kivetítve, de egynéhány helyzetben jól sülhet el, sőt!
13/17 anonim válasza:
#6 Az már rég rossz ha egy hímnemű van megdugva xD
14/17 anonim válasza:
A férfiak szeretik az egyszerű és világos dolgokat. Ha erre vágysz, mondd ki!
15/17 PearlDiver válasza:
Némi felvezetés után még csak r!b@nc0san sem hangzik. Ha beindítod egy csöppet, és érzed hogy benne lenne a buliban, akkor ez a mondat elég jól fel tudja szítani a szenvedélyeket.
16/17 anonim válasza:
Nálunk ez bevált egyszer próbáltam, hogy amikor este elaludt arra keltettem hogy a farka a számban van.. Próbálkozz! Élvezni fogod. (Privát uzenetet nem kérek!) 30/N
17/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem durva... A párom rendszeresen addig nyal és ujjaz amíg követelni nem kezdem totál felhúzva hogy dugjon már meg végre. Lehet hogy ciki, de már könyörögtem a farkáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!