Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a férfiak?
Van egy pasi és szerintem tetszem neki ,mert elèg feltűnően szokott nézni. Tegnap is ott álltunk pár méterre egymástól,láttam ,hogy észrevett meg hogy néz,ez nekem is feltűnt egy kicsit közelebb mentem én is néztem,de csak ennyi. Semmi,nem értem miért nem közeledik? Tehát ott álltunk és néztük egymást.
Miért nem közeledik felém? Tetszhetek neki?
Én mit tehetek ilyenkor?
Annyira szar helyzet!
Attól, hogy tetszel neki, még nem fogja venni a bátorságot, hogy odamenjen hozzád. Mert mi van, ha van valakid, vagy jól elküldöd a halál péniszére? Nem, nem éri meg az ilyesmit bevállalni, csak úgy. Én se szólítok le nőket az utcán, csak mert tetszenek.
25/F
Nyolcas vagyok.
Utolso, ne irj ilyesmit, mert sertesnek veszik a nok, ha nekik is tenni kene valamit egy kapcsolatert, es nem csak varni a legyekre, Vigyazz xd
#14 Tapasztalatból mondom, hogy nem igaz. Vannak értelmes nők is, akik tudják mit akarnak és ha oda nem is jönnek, legalább adnak visszajelzést. Szemeznek veled, flörtölnek és igen, olyan is van, aki nyíltan megmondja. Nem csak a kis szende szüzek léteznek. Nekem amúgy imponáló, ha egy nővel megy ez a fajta metakommunikáció, mert felbátorít. De néha ez sem elég. Pl utcán, tömegközlekedésen, stb 100%, hogy nem szólítok le senkit, ha a legszebb a világon sem. Egyszerűen NEM. Mindennek ideje és helye van... és az nem az.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!