Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bele vagyok esve egy lányba már 3 éve, de nem mertem lépni és lett barátja akivel már 2 éve együtt vannak. Én a lánnyal nagyon jóban lettem.
Eközben nekem is lett barátnőm, de már szakitottunk (1 hónapja).
De nagyon szeretem az exem, odavagyok érte.
De a másik lány is kell. De nem akarom a barátságunkat tönkre tenni egy szerelmi vallomással.
Mit tegyek ?
Melyiküket válasszam?
Vagy egyiket sem?
18/f
2016. júl. 1. 14:43
1/4 anonim válasza:
Várd meg azt akibe beleszerettél, de addig is dugj meg minden szóba jöhető csajt
2/4 Sajtoreferens válasza:
Írj egy verset, amiben kétértelműen benne van a helyzeted. A természeti képek sokat segítenek pl. Mindkettőnek olvasd fel. Aki veszi a lapot, az az IGAZI!
3/4 anonim válasza:
Nem érdekel, ha lepontoznak, DE: férfi és nő között nincsen barátság. Egy darabig lehet valami ahhoz közeli dolog, de nálad már átbillent. Szerinted ezután, hogy tudnál csak őszintén a barátja lenni?
4/4 A kérdező kommentje:
3 éve amióta megismertem szeretem..és azóta a egyik legjobb barátja vagyok..
Eddig sikerült..de lassan beleőrülök.
2016. júl. 1. 19:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!