Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek perverz az ha egy nő száját meg kell dugni?
Figyelt kérdés
Szerintetek normális az, ha a barátnőm úgy élvez nagyokat, ha a kezét hátul összekötöm, és dugom(nem leszopásról van szó)a száját. Megteszem, de érdekelne ,más nőnek is vannak ilyen vágyai, hogy megkötözve fejrángatással-hajhúzogatással egybekötve teleélvezzék a száját? Egyébként normális minden, de ez kissé szokatlan számomra.2016. júl. 2. 15:26
2/12 anonim válasza:
Normális. Nekem is az egyik kedvencem :)
3/12 anonim válasza:
Ha ezt szereti akkor ezt csináld! Had élvezze!
4/12 anonim válasza:
imádnám de most nincs kivel 33ffi
5/12 anonim válasza:
Én is nagyon izgatónak találom,de csak olyan pasival,aki azért érzi a határt :)
20L
8/12 anonim válasza:
Én is szeretem, háttal fekszem az ágyon, fejem kicsit lógatva az ágy szélén, kezem a lábammal összekötve. A pasim se panaszkodik. 24/L
9/12 anonim válasza:
Számomra ez nem perverz, nem tartozik abba a kategóriába, viszont imádom, ha a pasik csinálják. Szeretem úgy is ha hátrakötözik a kezem, ha a fejem lelóg az ágyról, ha hanyatt fekszem és a pasi felém térdel...igazából mindegy a póz, inkább a tudat, látvány izgat fel, mikor csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!